7points - rozšíření balkonu

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Designové ploty s fantazií

Designové ploty s fantazií

vyšlo 28.6.2011

Skvělou novinkou, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít, jsou designové ploty s mléčným sklem nebo perforovanými hliníkovými pásy. Poprvé byly představeny na pražském veletrhu For Garden 2011 jakožto odlehčená a provzdušněná varianta bezúdržbového plotového systému.

 
Plot pro zahradu, vinici i dětské hřiště – pletivo Axial

Plot pro zahradu, vinici i dětské hřiště – pletivo Axial

vyšlo 20.6.2011

Rádi chodíte na procházky? Tak jistě víte, že vás při nich může ledasco překvapit. Jednou to je mohutný starý strom, jindy zase srnka, která vám zkříží cestu. Nás kupříkladu velmi mile překvapilo pletivo AXIAL. Okouzlilo nás svou rozmanitostí a bohatými možnostmi využití.

 
Plastová okna VEKRA Design

Plastová okna VEKRA Design

vyšlo 20.6.2011

Plastová okna vybírají zákazníci především s ohledem na úsporu energie a cenu oken, stále větší roli při výběru hraje také design. Vekra přichází na trh s produktem VEKRA Design, jde o plastová okna se špičkovými tepelněizolačními vlastnostmi ve stylovém oblém designu.

 
Instalace dveří svépomocí

Instalace dveří svépomocí

vyšlo 16.6.2011

Nakoupili jste nové dveře do vašeho domu či bytu a rozhodli jste se, že se vám nechce investovat další peníze do odborné firmy, která vám je nainstaluje? V tom případě se můžete pokusit si je nainstalovat svépomocí. Důležité je zvážit své schopnosti a zručnost. Pokud jste došli k závěru, že to pro vás nebude problém, poradíme vám, jak na to.

 
Plůtky nejen do zahrádky

Plůtky nejen do zahrádky

vyšlo 23.5.2011

Chodíte kolem zahrad okolních domů a obdivujete jejich květinové záhony a malé stromky? Vy si to nemůžete dovolit kvůli svému psovi či dětem? Omyl. Prozradíme vám, jak i přes to mít krásnou zahradu s pomocí plůtků.

 
Skleněné dveře dodají interiéru lehkost i nádech luxusu

Skleněné dveře dodají interiéru lehkost i nádech luxusu

vyšlo 20.5.2011

Líbí se vám moderní pojetí bytové architektury? Máte rádi lehkost, světlo a neotřelý design? Zrenovovali jste ve futuristickém duchu celý byt, ale ještě tomu něco málo chybí? Pak právě pro vás by mohly být onou pověstnou třešinkou na dortu skleněné dveře.

 
Bezpečnostní mříže jsou dokonalou ochranou majetku

Bezpečnostní mříže jsou dokonalou ochranou majetku

vyšlo 18.5.2011

Bezpečnostní prvky jsou nezbytnou součástí každého rezidenčního i komerčního objektu. Mnohdy vás ale ani alarm, kamery či hlídací pes neuchrání před zloději a vandaly. A tak přichází na řadu pořádný kus kovu - bezpečnostní mříž, kterou ocení a docení nejen majitelé obchodů, ale také všichni chataři, majitelé rodinných domů, garáží i přízemních balkónů.

 
Ocelové zárubně pro nové oblasti použití

Ocelové zárubně pro nové oblasti použití

vyšlo 13.5.2011

Firma MONTKOV, spol. s r.o. vyrábí ocelové zárubně téměř dvě desetiletí. V posledních letech se však zásadně mění oblast jejich použití, jakým směrem?

 
Dost bylo bílých oken!

Dost bylo bílých oken!

vyšlo 22.4.2011

Okno je okem domu a dotváří tak jeho celkový vzhled. Proč by tedy plastové okno muselo být nutně jen tuctově bílé? Už nemusí! Společnost Deceuninck rozšiřuje od poloviny dubna svoji nabídku barev profilů pro okna a dveře. Vybírat nyní můžete ze škály čtyřiceti barevných variant, které jsou trendové, nadčasové a atraktivní. Nebojte se tedy barev a experimentujte!

 
Stavební dveře, zárubně i vybavení koupelen od firmy RVR Jílové

Stavební dveře, zárubně i vybavení koupelen od firmy RVR Jílové

vyšlo 20.4.2011

Pokud toužíte po krásném sprchovém koutu nebo nových dveřích do vašeho interiéru, obraťte se na firmu ing. Vladimír Rosenbaum RVR, která je specialistou v oboru stavebnictví. Svým zákazníkům již od roku 1998 nabízí ucelený sortiment stavebních dveří a zárubní i kompletní systém sanitárních kabin a sprchových koutů určených pro vnitřní využití v bytové i nebytové výstavbě.

 
Vybíráme bezpečnostní dveře

Vybíráme bezpečnostní dveře

vyšlo 15.4.2011

Bezpečnostní vstupní dveře jsou tím nejlepším řešením, jak ochránit domov a rodinu před zloději a dalšími kriminálními živly. Pokud se tedy doma chcete cítit co nejbezpečněji, rozhodně jejich nákup neodkládejte. Pro laika však není lehké vybrat správný model, proto je dobré se obrátit na odborníky a nechat si poradit.

 
Povrch dveří volte dle provozu domácnosti

Povrch dveří volte dle provozu domácnosti

vyšlo 12.4.2011

Volba povrchu dveří je kromě jiného závislá na charakteru provozu domácnosti. Dveře totiž patří k nejvíce namáhaným prvkům interiéru. Vedle estetických hledisek by proto měla jejich koupi předcházet i úvaha o povrchové úpravě. Různé materiály se liší odolností, stálostí barev i nároky na údržbu.

 
Jednokřídlá kovová branka, ta vydrží

Jednokřídlá kovová branka, ta vydrží

vyšlo 11.4.2011

Branky, byť i ty malé jednokřídlé, jsou nesmírně praktickým prvkem plotu. Nejen že můžou sloužit jako zadní vchod na pozemek, vy je můžete osadit i v přední části plotu. Jejich vzhled je dostatečně reprezentativní, takže nijak nebude narušovat ráz plotu. Navíc díky použitému materiálu – kovu – opravdu hodně vydrží.

 
Jaký vybrat správný povrch dveří?

Jaký vybrat správný povrch dveří?

vyšlo 29.3.2011

Nevíte si rady s tím, jaké dveře by se nejlépe hodily do vašeho domova? Dnes je na trhu široká nabídka jak vchodových tak i interiérových dveří, můžete tak vybírat z nejrůznějších materiálů i povrchů. Chcete, aby byly dveře odolné a zároveň odpovídaly nejnovějším trendům? Které jsou tedy ty správné?

 
Tipy pro zabezpečení vašeho domu či bytu

Tipy pro zabezpečení vašeho domu či bytu

vyšlo 17.3.2011

Sezóna letních dovolených je ještě stále daleko, ale již nyní byste měli přemýšlet, jak svůj byt či dům co nejlépe zabezpečit před zloději. Jen za letošní leden totiž policejní statistiky zaznamenaly více než pět tisíc vloupání. Žně potom zlodějům nastávají v době letních prázdin a dovolených. Bohužel ani sebelepší opatření proti zlodějům nejsou stoprocentně účinná. Přesto lze pravděpodobnost vykradeného bytu alespoň výrazně snížit. Ptáte se jak?

 
Stylové ploty

Stylové ploty

vyšlo 2.3.2011

Pokud si myslíte, že plot je jen nudným, ale nutným, doplňkem domu, rádi vás vyvedeme z omylu. Plot může mít i velmi osobitý vzhled. Stačí jen lehce proniknout do pestrého světa plotů a budete obklopeni barvami, různými tvary i materiály. Pak už je jen na vás, jakým směrem se vydáte.

 
Odborníci radí, jak vybírat ty nejlepší dveře do bytu

Odborníci radí, jak vybírat ty nejlepší dveře do bytu

vyšlo 1.3.2011

Dveře tvoří významný prvek v celé architektuře interiéru. Přesto by jejich výběru nemělo dominovat jen estetické hledisko. Ovlivňují i funkčnost obytných prostor. Správná volba proto vyžaduje řešit i technické detaily.

 
< 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Isotra stínící technika

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.