7points - rozšíření balkonu

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Plastová okna pro Váš Comfort

Plastová okna pro Váš Comfort

vyšlo 15.8.2012

Plastová okna vyrábí značka Vekra již 20 let. Letošní novinkou v plastových profilech jsou plastová okna Vekra Comfort – profil se středovým těsněním a speciální izolací komor v křídle i rámu.

 
Bezpečnostní kování oken vám ochrání majetek i soukromí

Bezpečnostní kování oken vám ochrání majetek i soukromí

vyšlo 30.7.2012

Počet případů vloupání do domu nebo bytu každoročně stoupá. Příčinou těchto nepříznivých údajů je nejen neustále se rozvíjející vynalézavost zlodějů, ale také absence jakéhokoliv zabezpečení, které by úmysl vykrást objekt překazilo, nebo alespoň výrazně znesnadnilo. Nejrizikovějšími součástmi stavby jsou v tomto ohledu dveře a okna, jimiž se nechtěné návštěvy dostávají do obydlí nejčastěji.

 
Skleněné zábradlí, to je design i funkčnost  v jednom

Skleněné zábradlí, to je design i funkčnost v jednom

vyšlo 10.7.2012

Sklo je velmi moderním a zároveň staletími prověřeným materiálem s řadou jedinečných vlastností. Přináší do interiéru více světla, opticky zvětšuje prostor a dodává mu unikátní design. Není se tak čemu divit, že se skleněná zábradlí stala běžnou součástí interiérů a zájem o ně neustále roste. Skleněné prvky zkrátka naznačují vytříbený vkus a není třeba bát ani o bezpečnost schodiště.

 
Proč si pořídit mobilní garáž?

Proč si pořídit mobilní garáž?

vyšlo 11.6.2012

Nejspolehlivějším způsobem, jak ochránit vašeho plechového miláčka před zloději nebo nepřízni počasí, je mít pro něj kvalitní garáž. Pokud vlastníte dům, kterému garáž chybí, nemusíte investovat horentní sumy do její přístavby. Zaměřte se na mobilní garážové systémy, které se mohou stát plnohodnotnými úkryty pro váš automobil.

 
Barevné provedení plastových oken Bohemia Plast Group s.r.o.

Barevné provedení plastových oken Bohemia Plast Group s.r.o.

vyšlo 17.5.2012

Nebojte se barev a opatřete svůj dům okny a dveřmi jedinečného vzhledu a stylu! Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s. r. o., která je výrobcem plastových oken a dveří od německého dodavatele plastových profilů – VEKA AG, nabízí pestrou paletu barevných fólií, dekorů, tvarů oken i systémů a příček, které padnou do oka každému, kdo touží být originální.

 
Elektronické zabezpečovací systémy

Elektronické zabezpečovací systémy

vyšlo 15.5.2012

Řada lidí si na hlídání pozemku a majetku pořizuje psa, což je jistě dobrá volba. Žádný pes ale nedokáže uhlídat vše a být na několika místech najednou. Pro dokonalou bezpečnost interiéru i exteriér domu je dobré si pořídit elektronický zabezpečovací systém. Ten totiž nikdy neusíná, je stále ve střehu a plní tak funkci moderního hlídacího psa.

 
Kvalitní venkovní rolety Alurol

Kvalitní venkovní rolety Alurol

vyšlo 6.5.2012

Venkovní rolety si získávají stále větší oblibu. Firma ALUROL má v nabídce rolety jak pro rekonstruované domy, tak pro novostavby i montované rodinné domy. Při výrobě vychází z individuálních požadavků každého zákazníka. Dnes je již samozřejmostí zabudování rolet s elektrickým ovládáním. Uspokojí vás i široká škála barevných variací a dekorů včetně imitace dřeva.

 
Vjezdové systémy a stínící technika od firmy Radek Folta

Vjezdové systémy a stínící technika od firmy Radek Folta

vyšlo 19.4.2012

Sháníte ke svému domu kvalitní vjezdovou bránu či vstupní branku? Potřebujete vybrat ke garáži vhodná garážová vrata? Nebo chcete okna v bytě vybavit žaluziemi či roletami? V takovém případě se obraťte na firmu Radek Folta z Valašského Meziříčí, která se zabývá výrobou a prodejem vjezdových systémů a stínící techniky.

 
Ocelové zárubně pro posuvné dveře – specialita v nabídce firmy MONTKOV, spol. s r.o.

Ocelové zárubně pro posuvné dveře – specialita v nabídce firmy MONTKOV, spol. s r.o.

vyšlo 18.4.2012

Posuvné dveře se v poslední době těší značné oblibě a to jak při navrhování případně při úpravách či rekonstrukcích bytů. Posuvné dveře jsou totiž vhodným řešením, v případech kdy uživatel bytové či nebytové části objektu chce maximálně využít prostor, který je jinak částečně omezen při otevírání klasických otočných dveří.

 
Předokenní rolety MINIROL – úspora a bezpečí

Předokenní rolety MINIROL – úspora a bezpečí

vyšlo 15.4.2012

Hledáte vhodný způsob jak ušetřit na energiích, zlepšit bezpečnost a funkčnost celého Vašeho domu? Vše zmíněné skvěle splní předokenní rolety MINIROL. Nabízíme předokenní rolety do novostavby, pro dodatečnou montáž a kde není nutnost zednických úprav, lze použít systém MONO pro montáž s oknem.

 
Jak si usnadnit práci při mytí oken

Jak si usnadnit práci při mytí oken

vyšlo 14.4.2012

Jen malé procento žen jásá nad nepříjemnou domácí prací, která se nedá odbýt a vyžaduje spoustu času a dokonce je vidět i zvenčí. Ano, je to mytí oken. Znáte postup a finty, které používají profesionální myči oken? Nebo nevíte jak na to? Nezkušeným hospodyňkám může pár rad přijít vhod.

 
Zabezpečení oken před zloději

Zabezpečení oken před zloději

vyšlo 16.3.2012

Podle policejní studie je možné běžné okno pomocí velkého šroubováku vypáčit během 10 vteřin. To není zrovna pozitivní informace, co říkáte? Z toho důvodu je dobré okna dovybavit vhodným bezpečnostním prvkem, který znemožní nezvaným hostům vniknout do budovy. Postaráte se tak o bezpečnost své rodiny, svého majetku a budete moci klidně spát.

 
Rosí se vám plastová okna?

Rosí se vám plastová okna?

vyšlo 12.3.2012

Pořídíte si nová plastová okna v naději na zlepšení kvality bydlení a úspory energie, ale okna se rosí. Dříve, než se pustíte do kolotoče reklamací, je dobré vědět, co může rosení způsobovat.

 
Poříďte si dvojité plisé Duette® a spořte s námi

Poříďte si dvojité plisé Duette® a spořte s námi

vyšlo 24.2.2012

Možná se Vám tato výzva od společnosti, která se zabývá výrobou vnitřních dekorací a slunečních ochran bude zdát nepatřičná, ale nenechte se mýlit. Myslíme to opravdu tak, jak to v titulku zní. Dvojité plisé Duette® je opravdu prvkem, který Vám pomůže uspořit náklady na vytápění, nebo na klimatizaci.

 
Skládací dveře vyřeší problém s nedostatkem místa

Skládací dveře vyřeší problém s nedostatkem místa

vyšlo 23.2.2012

S problémem nedostatku prostoru se potýká řada domácností. Zejména lidé, kteří bydlí v panelákových bytech, se snaží ušetřit každý kousek prostoru. Velmi častým problémem bývá osazení dveří, protože klasické otočné dveře zkrátka příliš zasahují do místnosti. Řešením tak mohou být dveře skládací, které ušetří místo a jejich instalace je naprosto nenáročná.

 
Dveře, okna a zimní zahrady od BWS Liberec s.r.o.

Dveře, okna a zimní zahrady od BWS Liberec s.r.o.

vyšlo 22.2.2012

Okno je nepostradatelnou součástí každé stavby, která přivádí do interiéru tolik potřebné denní světlo. Sluneční paprsky prostřednictvím kvalitních plastových nebo hliníkových oken přivedou do vašeho domova společnost BWS Liberec spol. s r. o., která se jejich projekcí, výrobou a montáží zabývá již po mnoho let, stejně tak jako projekcí a výrobou vchodových dveří, zimních zahrad a dalších výplní stavebních otvorů.

 
Způsoby otevírání oken a bezpečnostní prvky

Způsoby otevírání oken a bezpečnostní prvky

vyšlo 16.2.2012

Okna jsou důležitým prvkem každé budovy, rodinného domu i bytu. Ovlivňují vzhled celé stavby, prosvětlují místnosti, izolují od vnějšího hluku a také ovlivňují náklady na vytápění. Mají tak zásadní podíl na kvalitě a kultuře našeho bydlení. Při výběru vhodného okna není důležitý jen materiál, dobré je zamyslet se také na způsobu a směru jeho otevírání.

 
< 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >
Isotra stínící technika

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.