IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Protipožární dveře - ochrání nás vstupní dveře před požárem?

Protipožární dveře - ochrání nás vstupní dveře před požárem?

vyšlo 26.11.2013

Poměrně často se z televizních zpráv dozvídáme o neštěstích spojených s požáry, které postihly obytné domy. V některých případech si tyto požáry bohužel vyžádají zraněné, nebo dokonce mrtvé. Lidské životy i zdraví, ale také majetek dokážou ochránit protipožární dveře, proto by měly být součástí každého domu či bytu.

 
Vchodové dveře s exkluzivní výplní VP trend - každý kus je originál

Vchodové dveře s exkluzivní výplní VP trend - každý kus je originál

vyšlo 20.11.2013

Firma VP trend v těchto dnech uvádí na trh novou exkluzivní řadu dveřních výplní pod označením "A“. Výplně navrhl designér Martin Lubas, který kladl důraz na moderní vzhled, jednoduchost a eleganci. V době, kdy vchodové dveře od různých výrobců často vypadají jedny jako druhé, se firma VP trend rozhodla ještě výrazněji než doposud vykročit svou vlastní cestou.

 
Vpusťte do svého domu kousek nebe

Vpusťte do svého domu kousek nebe

vyšlo 12.11.2013

Střešní okna propouštějí do interiéru nejen denní světlo. Díky nim můžete pozorovat oblohu v jakékoliv roční období. Tento luxus není cenově náročný a výsledný efekt na vzhled interiéru je fantastický.

 
Světlovody pro nízkoenergetické domy

Světlovody pro nízkoenergetické domy

vyšlo 14.10.2013

Neplaťte zbytečně za elektřinu a začněte doma pro osvětlení místností využívat přirozené denní světlo, které nejenže je zdravé, ale navíc je zadarmo. Pomocí světlovodů ALLUX je dnes možné přivést příjemné denní světlo dokonce i do nízkoenergetických domů a to bez obav z tepelných ztrát. Využívejte osvětlení bez energetických nároků!

 
Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

vyšlo 30.9.2013

Sklo je moderním, elegantním a především také praktickým materiálem, který se skvěle hodí do každého interiéru. V poslední době je čím dál častější jeho použití coby obkladového materiálu stěn. Použití je téměř univerzální, záleží jen na naší fantazii. Skleněné obklady se stanou kvalitní a velmi atraktivní interiérovou dekorací, která prosvětlí daný prostor a opticky jej zvětší.

 
Novinka firmy Montkov - ocelová tepelně-izolační vrata

Novinka firmy Montkov - ocelová tepelně-izolační vrata

vyšlo 23.9.2013

Firma MONTKOV, spol. s r.o. která je specialistou na výrobu a dodávky výplní stavebních otvorů a jejímž nosným výrobním programem jsou ocelové zárubně, kovové dveře a ocelová vrata s otočnými křídly rozšiřuje svoji nabídku o novou typovou řadu vrat.

 
Vestavné schránky pro stínící techniku od firmy HELLA

Vestavné schránky pro stínící techniku od firmy HELLA

vyšlo 18.9.2013

Mnohá rozhodnutí by se měla udělat už při hrubé stavbě. Například otázka instalace schránek určených pro integraci stínící techniky. Výhodou vestavných schránek HELLA je, že se můžete až později svobodně rozhodnout, zda do schánky bude instalována roláda, venkovní žaluzie nebo textilní stínění. Ke stínícímu prvku lze přidat i síť proti hmyzu. Veškeré komponenty jsou integrovány přímo do zdiva.

 
Střešní okna FAKRO – úsporně a ekologicky

Střešní okna FAKRO – úsporně a ekologicky

vyšlo 16.9.2013

Firma FAKRO, jedna z předních výrobců střešních oken na světě, nabízí široký sortiment výrobků zaručujících pohodlné a komfortní bydlení v podkroví. Společnost v zájmu snižování provozních nákladů budov a s cílem chránit životní prostředí zavedla speciální energeticky úsporné výrobky.

 
Kvalitní české dveře CAG se představí na For Archu s řadou novinek

Kvalitní české dveře CAG se představí na For Archu s řadou novinek

vyšlo 16.9.2013

Český výrobce interiérových dveří a vestavěných skříní CAG dominuje trhu interiérových dveří již řadu let. Při výrobě dveří a skříní je kladen důraz zejména na použité suroviny, kvalitu zpracování a nízký obsah zdraví škodlivých látek. Na veletrhu představí vedle nejoblíbenějších typů a desénů také řadu novinek.

 
Teplo uvnitř a hluk venku - základní parametry kvalitních plastových oken

Teplo uvnitř a hluk venku - základní parametry kvalitních plastových oken

vyšlo 13.9.2013

Tak by se s trochou nadsázky daly popsat důležité charakteristiky oken Stavona. Pojďte se s námi podívat blíže na skutečnosti, jak tato okna splňují podstatné požadavky moderní doby, norem i investorů.

 
10 důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK

10 důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK

vyšlo 6.9.2013

Kvalitní plot je vždy výrazným prvkem dotvářejícím celkový dojem z vaší nemovitosti. Je proto důležité vybrat plot tak, abyste plně využili všechny jeho přednosti. Pokud si nejste s výběrem jisti, není nic snadnějšího, než se obrátit na odborníky. V případě kovaného plotu je rozumné se obrátit na jedničku na českém trhu - společnost LAMARK.

 
Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

vyšlo 22.8.2013

I taková běžná činnost, jako je praní a výměna záclon, může být pro někoho pořádným oříškem. Zejména pro starší lidi a tělesně postižené, ale i pro ty, kdo mají doma nadstandardně vysoké stropy, je údržba záclon a dekorací poněkud nebezpečným procesem. Přitom stačí tak málo – pořídit si spouštěcí garnýže.

 
RI OKNA: čtyři největší výhody ALU dveřních vyplní PERITO

RI OKNA: čtyři největší výhody ALU dveřních vyplní PERITO

vyšlo 21.8.2013

Ačkoliv mohou na první pohled odradit o něco vyšší cenou, vstupní dveře s hliníkovou výplní nabízí neskonalé výhody. Nejenže se snadno používají, ale skvěle vypadají a jsou navíc doslova nezničitelné. Vysoká odolnost, nadstandardní bezpečnost a luxusní vzhled tak patří mezi výčet jejich základních vlastností. Konkrétní pozitiva ALU/HPL výplní vysvětluje společnost RI OKNA, která do svého sortimentu nově zařadila právě i hliníkové dveřní výplně PERITO.

 
Co stojí za oblibou kovaných plotů?

Co stojí za oblibou kovaných plotů?

vyšlo 19.8.2013

Dle některých reakcí na internetu by se mohlo zdát, že Češi znovu objevili kované ploty. Pravdou však je, že kované ploty měly u nás vždy početnou základnu svých fanoušků a jen díky tomu, že jsou nyní dostupnější pro širší okruh zájemců, se o nich logicky i více mluví.

 
Opravdu potřebujeme elektronické zabezpečení domácnosti?

Opravdu potřebujeme elektronické zabezpečení domácnosti?

vyšlo 15.8.2013

Aby byla zaručena ještě lepší ochrana domácnosti před nezvanými hosty, je dobré myslet jak na mechanické, tak i elektronické zabezpečení majetku. Díky moderním hi-tech ochranným prvkům, jako jsou kamery či elektronické zabezpečovací systémy, můžete zabránit řádění zlodějů a konečně v noci klidně spát.

 
Finanční injekce od Fakro!

Finanční injekce od Fakro!

vyšlo 5.8.2013

FAKRO CZECH s.r.o. připravilo pro své zákazníky exkluzivní FINANČNÍ INJEKCI až 6000 Kč*. Jak ji získat? Jednoduše. Stačí si v období od 15. července do 30. října 2013 koupit níže uvedené střešní okno FAKRO a získat:

 
Markýzy nové generace a předokenní rolety - řešení pro komfortní klima v podkroví

Markýzy nové generace a předokenní rolety - řešení pro komfortní klima v podkroví

vyšlo 1.7.2013

Firma FAKRO rozšířila svoji nabídku vnějších doplňků sloužících k ochraně před slunečním zářením, které jsou určeny pro použití na střešních oknech.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Isotra Artosi

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.