Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Okna plná květin potřebují zábrany na truhlíky

Okna plná květin potřebují zábrany na truhlíky

vyšlo 19.6.2014

Okenní parapety s truhlíky plnými květinové výzdoby jsou chloubou a ozdobou domu. Existuje ovšem riziko, že truhlík bez zábrany spadne, rozbije se nebo dokonce někoho zraní. Tento problém dokážou velmi efektivně vyřešit zábrany na truhlíky, které vypadají vkusně, odolají vlivům počasí a lze upevnit dokonce bez vrtání do fasády.

 
Markýzy Rolrols – dokonalá ochrana před sluncem

Markýzy Rolrols – dokonalá ochrana před sluncem

vyšlo 12.6.2014

Slunce je přítel, který nám zvedá náladu a nabíjí nás energií. Avšak ostré paprsky bývají dotěrné. Chceme-li i přesto posedět na čerstvém vzduchu, nabízí se nám možnost využít markýz.

 
Otestujte si markýzu AMZ bez rizika!

Otestujte si markýzu AMZ bez rizika!

vyšlo 26.5.2014

FAKRO CZECH s.r.o. připravilo pro své zákazníky program Otestujte markýzu bez rizika. Markýzu AMZ zakoupenou v období od 15. května do 31. srpna 2014 lze po minimálně 2 měsících testování vrátit a získat zpět své peníze – takto si můžete užívat a relaxovat ve stínu bez rizika!

 
Se staženou venkovní roletou a přesto za denního světla

Se staženou venkovní roletou a přesto za denního světla

vyšlo 22.5.2014

Stavitelé a projektanti domů stojí často před rozhodnutím, jaký typ stínící techniky použít. Venkovní žaluzie ve staženém stavu sice umožňují regulaci průchodu světla, mají však nižší odolnost proti větru. Za nepříznivého počasí nejsou bezhlučné. Oproti nim hliníkové lamelové rolety jsou odolné proti větru, ale za staženého stavu nepropouštějí dostatek denního světla.

 
Shrnovací dveře na míru do každého interiéru

Shrnovací dveře na míru do každého interiéru

vyšlo 25.4.2014

Shrnovací dveře mají výhody, díky kterým je najdete v mnohých domácnostech. Také je sháníte a máte o jejich provedení svou vlastní představu? Společnost WellMall vám ji vyplní.

 
5 důvodů, proč zvolit plastová okna

5 důvodů, proč zvolit plastová okna

vyšlo 24.4.2014

Pořízení kvalitních oken i vchodových dveří Vás bude stát nemalou finanční částku. Proto je dobré předem důkladně zvážit, do jakého materiálu vlastně investovat. Výrobky z plastu jsou např. výtečným řešením.

 
Střešní okna musí odolat horku, zimě i krupobití – jak mezi nimi vybírat?

Střešní okna musí odolat horku, zimě i krupobití – jak mezi nimi vybírat?

vyšlo 24.4.2014

Vybrat správně střešní okna není jen tak. Střešní okna musí být kvalitní a velmi odolná, protože jsou vystavena náporům deště, větru, krupobití, sněhu i ledu. Jsou rovněž dosti sledovaným tepelně izolačním stavebním prvkem. Je proto třeba věnovat náležitou pozornost volbě vhodného typu střešního okna, materiálu, z něhož je okno vyrobeno i druhu zasklení.

 
Ocelové zárubně pro požární uzávěry - součást nabídky firmy MONTKOV

Ocelové zárubně pro požární uzávěry - součást nabídky firmy MONTKOV

vyšlo 14.4.2014

Ocelové zárubně pro požární uzávěry? Proč mě to má zajímat? Co je na nich zvláštního? Takové nebo podobné otázky nás mohou napadnout, když v projektové dokumentaci pro stavbu rodinného domku nebo připravované rekonstrukci domu či bytu narazíme na skutečnost, že jsou v objektu definovány požární úseky, které od sebe musí být odděleny stanoveným způsobem a přitom musí být navzájem průchozí.

 
Předokenní rolety Minirol - silný nástroj pro efektivní úsporu energie

Předokenní rolety Minirol - silný nástroj pro efektivní úsporu energie

vyšlo 9.4.2014

Hledáte vhodné venkovní stínění pro Váš dům? Chcete zlepšit ochranu před zloději? Hledáte vhodný způsob jak ušetřit za energie? Správným rozhodnutím jsou předokenní rolety značky MINROL, které výrazně zvýší komfort Vašeho bydlení.

 
Zdravé a bezpečné dveře CAG

Zdravé a bezpečné dveře CAG

vyšlo 3.4.2014

Při výběru nových interiérových dveří volte takové, které nezatíží Váš domov, budou zdravé a bezpečné. Je třeba se zaměřit nejen na výplně dveří, ale také na obsah formaldehydu a používání vodou ředitelných barev. Vždyť zdravé bydlení by mělo být pro každého z nás prioritou. Jedině tak se budeme doma cítit bezpečně a příjemně.

 
Jak v domácnosti získat více místa?

Jak v domácnosti získat více místa?

vyšlo 26.3.2014

Pokud máte větší rodinu anebo potřebujete více místa v domácnosti z jiných důvodů, v současné době není taková změna příliš obtížná. Ba co více, taková proměna dodá vašemu interiéru moderní háv!

 
Plastová okna se středovým těsněním Inoutic Prestige a Gealan

Plastová okna se středovým těsněním Inoutic Prestige a Gealan

vyšlo 25.3.2014

Při výběru oken je třeba se zaměřit na taková, která mají skvělé tepelně-izolační vlastnosti, jsou dokonale funkční a vynikají dlouhou životností. Právě taková jsou plastová okna se středovým těsněním, která mají navíc propracovaný design a splňují tak veškeré požadavky na moderní stavby.

 
Mezinárodní designová soutěž NEW VISION OF THE LOFT 3

Mezinárodní designová soutěž NEW VISION OF THE LOFT 3

vyšlo 23.3.2014

Firma FAKRO, světový výrobce střešních oken, a mezinárodní architektonický časopis A10 mají tu čest pozvat architekty z celého světa k účasti na Mezinárodní designové soutěži NEW VISION OF THE LOFT 3. Tématem letošního ročníku je „Ateliér budoucnosti – nový prostor pro nové vize“.

 
Dokonalé zabezpečení a správné pojištění  – jediná ochrana proti vloupání

Dokonalé zabezpečení a správné pojištění – jediná ochrana proti vloupání

vyšlo 13.3.2014

Máte pojištěnou domácnost proti vloupání? A máte ji pojištěnou skutečně efektivně? Bylo zjištěno, že více jak 60% českých domácností nemá odpovídající pojištění majetku. Pokud pojištění máte, ale dostatečně jste domácnost nezabezpečili před vloupáním, pravděpodobně vám při vyřizování pojistné události stejně zbydou jen oči pro pláč.

 
Marolux nabízí kvalitní okenní i dveřní systém Kömmerling

Marolux nabízí kvalitní okenní i dveřní systém Kömmerling

vyšlo 11.2.2014

V současné době je plast již osvědčeným a praxí prověřeným materiálem, a díky tomu i vyhledávaným a stále oblíbeným materiálem pro okna i dveře pro novostavby a při provádění rekonstrukcí.

 
Dvoukřídlé dveře vyřeší problém s předělením prostoru i odhlučněním

Dvoukřídlé dveře vyřeší problém s předělením prostoru i odhlučněním

vyšlo 4.2.2014

Přestože je současným trendem českých domácností propojení kuchyně s obývacím pokojem, někdy nastanou chvíle, kdy chceme tyto dvě místnosti od sebe přeci jen oddělit. Průchody však mají často nestandardní rozměry a tak bývá problémem je vybavit nějakými dveřmi. Řešením mohou být dvoukřídlé dveře, které jsou velmi praktické.

 
FAKRO okna do plochých střech

FAKRO okna do plochých střech

vyšlo 13.1.2014

V budovách s plochými střechami často neexistuje možnost použítí standardních svislých fasádních oken, a proto FAKRO nabízí speciálně konstruovaná okna do plochých střech, která jsou v těchto případech ideálním řešením.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Isotra Pergoly

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.