Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Šetřete místo s moderními posuvnými dveřmi

Šetřete místo s moderními posuvnými dveřmi

vyšlo 15.12.2015

Posuvné dveře jsou moderním trendem v bydlení díky své funkčnosti, skvělému designu i jednoduchému ovládání. Vybrat si můžete ze dvou variant – dveří posuvných po stěně, nebo do stavebního pouzdra. Skryté zárubně a dveře DORSIS jsou neodmyslitelně spjaty s tímto komplexním řešením, které šetří místo.

 
Správná volba stínících prvků a dekorace oken

Správná volba stínících prvků a dekorace oken

vyšlo 1.12.2015

Volba stínících systémů a materiálů pro dekorování oken je specifickým prvkem vybavení interiéru. Stínící systémy mohou být venkovní a vnitřní, oba typy mají dvě základní funkce – tepelnou izolaci interiéru a ovlivnění průchodu světla. Vnitřní stínící systémy mají i funkci estetickou.

 
EASYFIX – stínící technika rychle, jednoduše a bez vrtání

EASYFIX – stínící technika rychle, jednoduše a bez vrtání

vyšlo 19.11.2015

Sluníčko putuje opět nízko nad obzorem, stíny se prodlužují a dny zkracují. Ano to je podzim plný nádherných barev, možná plískanic a překvapivých zvratů počasí. Opět překvapivě zíráme a nemůžeme uvěřit vlastním očím, že ten rok zase tak rychle utekl. Je to opravdu jen pocit některých z nás, že doba je hektická, rychlá a vše se nám jakoby vymyká z rukou a nenávratně mizí v čase?

 
Vybíráte střešní okna? Pomůžeme vám

Vybíráte střešní okna? Pomůžeme vám

vyšlo 21.10.2015

Po mimořádně horkém létě se mnozí nemohou dočkat chladnějších měsíců. Kromě pestrých barev opadávajícího listí s sebou však podzim zpravidla přináší také častější dešťové přeháňky, plískanice a ostrý studený vítr. Podzimní sychravo pak znenadání vystřídají třeskuté mrazy.

 
ONYX – Inteligentní dálkové ovládání stínění domů

ONYX – Inteligentní dálkové ovládání stínění domů

vyšlo 15.10.2015

Se zařízením ONYX řídíte klima domácností „internetového věku“. To, co se před několika lety mohlo zdát utopií, nebo dokonce sci-fi, je nyní záležitostí všedního dne. Pro téměř každé zařízení, každý přístroj, bylo vyvinuto rozhraní, umožňující ovládání prostřednictvím internetu. Tato smart zařízení v dnešní době nechybí v nabídce žádného úspěšného výrobce.

 
Také hledáte lék na pevné zdraví a dostatek energie? Zkuste denní světlo

Také hledáte lék na pevné zdraví a dostatek energie? Zkuste denní světlo

vyšlo 28.9.2015

Dny se postupně zkracují a stmívá se stále dříve. Proto bychom měli trávit co nejvíce času na čerstvém vzduchu, čerpat energii z přirozeného světla a ještě trochu si užít letních slunečních paprsků. Dostatek denního světla a přísun čerstvého vzduchu je výborná prevence proti nejrůznějším onemocněním a pozitivně ovlivňuje lidský metabolismus a psychické i fyzické zdraví. Ne nadarmo se říká, že kam nemůže světlo, tam musí lékař.

 
Sháníte kvalitní interiérové dveře a zárubně? Volte SOLODOOR

Sháníte kvalitní interiérové dveře a zárubně? Volte SOLODOOR

vyšlo 15.9.2015

Pokud stojíte před rekonstrukcí či modernizací vaší domácnosti, měli byste pozornost věnovat také jedné z nejzásadnějších součástí všech místností – dveřím a zárubním. Ty dokážou utvořit nejenom dostatek soukromí v konkrétním prostoru, ale přináší oku lahodící prvek, jež obvykle ladí s ostatními doplňky interiéru.

 
Inovace v zástavbě oken a stínící techniky bez tepelných můstků – systém ostění HELLA TRAV®frame

Inovace v zástavbě oken a stínící techniky bez tepelných můstků – systém ostění HELLA TRAV®frame

vyšlo 9.9.2015

Systém HELLA TRAV®frame nově definuje jednoduchou a z hlediska stavební fyziky perfektní a komplexní zástavbu oken a stínící techniky do jakékoliv fasády. Tento systém ostění umožňuje rychlou a přesnou montáž oken, venkovní stínící techniky a sítí proti hmyzu bez tepelných mostů do všech novostaveb včetně nízkoenergetických a pasivních domů, ale i při revitalizacích.

 
K domu si pořídili kovaný plot. Chválí jim ho i sousedé

K domu si pořídili kovaný plot. Chválí jim ho i sousedé

vyšlo 3.9.2015

Při volbě oplocení jsme s manželkou nejprve uvažovali nad materiálem. Dospěli jsme k rozhodnutí, že nejkvalitnější variantou bude kovaný plot. Za velmi rozumné finanční náklady jsme si pořídili bezúdržbový kovaný plot. A dnes si naše rozhodnutí nemůžeme vynachválit, říká stavební inženýr Petr.

 
Kvalitní a přesná okna - jak je hledat a poznat?

Kvalitní a přesná okna - jak je hledat a poznat?

vyšlo 2.9.2015

Asi není nikdo, kdo by si nepřál kvalitní okna. Hodnotit kvalitu zakoupených nebo zabudovaných oken lze z mnoha pohledů, základem jsou ale vždy kvalitní vstupní materiály a přesná továrenská výroba.

 
Mytí oken rychle, kvalitně a bez námahy – Vileda Windomatic

Mytí oken rychle, kvalitně a bez námahy – Vileda Windomatic

vyšlo 28.8.2015

Zní to jako reklamní slogan, ale každý, kdo někdy umýval okna v bytě nebo rodinném domě, ví, jak je to únavná práce. Proto je vítána každá nová metoda, nový pomocník, který práci usnadní. Vysavač na okna Vileda Windomatic je přesně to, co hledáte. S jeho pomocí jsou okna v okamžiku čistá a bez šmouh.

 
Vytvořte si ze zimní zahrady místo, kde neumřete vedrem

Vytvořte si ze zimní zahrady místo, kde neumřete vedrem

vyšlo 17.8.2015

Pergola či zimní zahrada je skvělé místo, kde může rodina či přátelé trávit svůj volný čas relaxací a odpočinkem. Slunce je však dobrý sluha, ale zlý pán a dokáže i z nejkrásnější terasy vytvořit horoucí inferno. Proti slunci a vedru se však dá jednoduše bránit.

 
TaHoma – systém, který vám zjednoduší život

TaHoma – systém, který vám zjednoduší život

vyšlo 16.8.2015

Představte si domov, který se chová podle vašeho životního rytmu a potřeb a samočinně vám zajišťuje pohodlí, bezpečí, úsporu energie i zábavu. Jinými slovy se chová inteligentně, a to podle detailních scénářů, které si zvolíte vy sami a které můžete sami snadno upravovat či podmiňovat počasím, aktivitami vaší rodiny či žádanou spotřebou energie.

 
Jak funguje zabezpečení domu pomocí čtečky otisků prstů?

Jak funguje zabezpečení domu pomocí čtečky otisků prstů?

vyšlo 3.8.2015

Majetek lze ochránit několika různými způsoby. Zatímco někteří spoléhají na tradiční metody, stavějí vysoké zdi a krmí velkého psa, jiní dají přednost moderní technice. V dnešním článku se zaměříme na zabezpečení nemovitosti prostřednictvím čtečky, která rozpozná otisky prstů.

 
Plisé jako látková alternativa ke klasickým žaluziím

Plisé jako látková alternativa ke klasickým žaluziím

vyšlo 15.6.2015

Hliník je pocitově studený, neosobní, sedá na něj prach a když na něj svítí slunce, tak zbytečně moc hřeje. To jsou asi nejčastější důvody proč se lidé při zařizování bydlení ohlížejí po něčem jiném než je hliníková žaluzie. Plisé je geniální alternativa. Kombinuje designovou krásu skládané látky v různých odstínech s velice jednoduchým provedením a snadnou montáží.

 
Vertikální markýzy zastíní balkón, okno i pergolu

Vertikální markýzy zastíní balkón, okno i pergolu

vyšlo 2.6.2015

Chcete zůstat skryti před zraky zvědavých sousedů nebo kolemjdoucích? Efektivní krytí balkónů, oken a dalších prosklených ploch zajišťují vertikální, neboli svislé markýzy. Slouží samozřejmě také k regulaci množství světla, které do místnosti proniká. Oceníte je proto všude, kde potřebujete stínit, ale zároveň využívat i denní světlo.

 
V CAG jste pánem vy

V CAG jste pánem vy

vyšlo 2.6.2015

„Náš zákazník, náš pán,“ tato mantra dnes už zní jako klišé. Český výrobce dveří a skříní, společnost CAG, si na spokojenosti zákazníků už 15 let zakládá. O tom, že úspěšně, svědčí obhájení titulu Kvalitní firma, který nezávislá certifikační organizace uděluje dle zkušeností skutečných kupujících.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >
Isotra Žaluzie

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.