IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Poznejte komfort a bezpečí stínící techniky Minirol

Poznejte komfort a bezpečí stínící techniky Minirol

vyšlo 1.6.2016

Ať už jde o zajištění tepelné pohody v zimním, nebo v letním období, externí stínící technika jednoznačně přispívá ke zlepšení energetické bilance budov. Vaše úspora za energie může dosahovat až 75 %.

 
Nová kolekce markýz Hella

Nová kolekce markýz Hella

vyšlo 31.5.2016

Nová kolekce markýz Hella pro rok 2016 vyniká elegancí a technickou dokonalostí, díky které poskytnou markýzy stín i několik doplňkových funkcí navíc.

 
Novinky českého výrobce dveří, skříní a nábytku v roce 2016

Novinky českého výrobce dveří, skříní a nábytku v roce 2016

vyšlo 27.5.2016

Český výrobce dveří a nábytku CAG je na trhu již od roku 1998 a i letos přináší řadu novinek, které potěší milovníky kvality. Pokud tedy vybíráte nové dveře nebo nábytek pro váš byt či dům, nechejte se při výběru inspirovat.

 
Renovace střešních oken – vyměňte stará okna za nová bez nepořádku

Renovace střešních oken – vyměňte stará okna za nová bez nepořádku

vyšlo 19.5.2016

Už celá desetiletí jsou po celém světě do střech montována střešní okna. Během této doby stárnou a ztrácejí svou funkčnost. Starší okna se konstrukčně liší od aktuálně vyráběných střešních oken, a také z hlediska své energetické úspornosti a bezpečnosti. Navíc stará okna již nemusí splňovat požadavky zákazníků, jak vzhledově, tak esteticky.

 
Žaluzie plissé – řešení nejen pro atypická okna

Žaluzie plissé – řešení nejen pro atypická okna

vyšlo 25.4.2016

Na základě rostoucí tendence látkových systémů a vysokých požadavků zákazníků na kvalitu i design, se firma ISOTRA rozhodla inovovat technologii výroby plisovaných žaluzií. Nově nabízený systém je jedním z nejkvalitnějších německých systémů, charakteristický vysokou kvalitou finálního výrobku, širokým spektrem jednotlivých typů a v neposlední řadě novými výrobky. Mezi ně patří možnost využití plisse jako zastínění nejen zimních zahrad, ale také možnost jejich implementace do střešních systémů.

 
Nejvýhodnější cihly, střecha, komín, okna a dveře pro vaši stavbu!

Nejvýhodnější cihly, střecha, komín, okna a dveře pro vaši stavbu!

vyšlo 13.4.2016

Ten nejlepší stavební materiál na trhu získáte právě teď snadno a jednoduše skoro za pusu. Stavíte nebo rekonstruujete své obydlí? Uděláte vše pro to, aby váš nový dům byl postaven z materiálů od předních stavebních výrobců, kteří zaručují špičkovou kvalitu? Zbystřete, stačí udělat tak málo! Zaregistrujte se a tím získejte neopakovatelný SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, díky kterému získáte slevu ve výši až 45% na zdicí a stavební materiál, pálenou střešní krytinu, komínový systém, okna a dveře.

 
Ocelové zárubně pro dveře s „reverzním otevíráním“ – rozšíření nabídky firmy MONTKOV

Ocelové zárubně pro dveře s „reverzním otevíráním“ – rozšíření nabídky firmy MONTKOV

vyšlo 11.4.2016

Firma MONTKOV, spol. s r.o., specialista na výrobu a dodávky otvorových výplní se již řadu let snaží zlepšit vnímání výrobku ocelová zárubeň , lidově často pojmenovaný jako „futra“. Ocelová zárubeň si s sebou historicky bohužel nese nálepku výrobku ne příliš valné kvality, často ve stavbě různě deformovaných rozměrů, se kterým jsou spíš problémy a který je ve stavbě nutný jen proto, aby bylo do čeho zavěsit dveře.

 
Venkovní hliníkové parapety jsou bezúdržbové a odolné

Venkovní hliníkové parapety jsou bezúdržbové a odolné

vyšlo 8.4.2016

Parapety jsou nedílnou funkční součástí každého okna. Zajišťují jednak ochranu zdiva a omítky pod oknem a jsou také velmi zajímavým dekorativním prvkem. Parapety jde rozdělit na vnější do exteriéru a vnitřní určené do interiéru. Mezi základní materiály vnitřních parapetů patří plast a dřevotříska, u vnější je to pozinkovaný plech a hliník. Právě na hliníkové parapety se v článku podíváme blíže.

 
Neviditelný držák truhlíků na parapet

Neviditelný držák truhlíků na parapet

vyšlo 6.4.2016

Aktuální jarní počasí přímo vybízí k výsadbě jarních květin. Umístění truhlíku s maceškami či muškáty na parapet je vůbec nejoblíbenější způsob, jak si zkrášlit obydlí kouskem živé přírody. A je přitom jedno, zda bydlíte v bytě nebo rodinném domě. Musíte ovšem vyřešit uchycení truhlíku, aby nedošlo k jeho uvolnění a pádu.

 
Kovaný plot rodinným domům sluší a nepotřebuje údržbu

Kovaný plot rodinným domům sluší a nepotřebuje údržbu

vyšlo 26.2.2016

Potrpíte si na to, aby váš domov opravdu dobře vypadal? A uvažovali jste někdy nad tím, čeho si jako první všimne váš soused, kolemjdoucí nebo návštěva? Ve všech případech je to plot. Právě oplocení je první vizitkou vašeho domova.

 
Bezúdržbové ploty - plast, hliník nebo beton nepotřebují vaší péči

Bezúdržbové ploty - plast, hliník nebo beton nepotřebují vaší péči

vyšlo 11.2.2016

Chystáte se oplotit dům či zahradu? Chcete ve volném čase více lenošit a nestarat se o životnost plotu? Pak jsou bezúdržbové ploty tím pravým řešením pro vás. Ať už si vyberete kompozitní, plastové či betonové, jejich životnost je garantována bez zásahu lidské ruky. Stačí je občas umýt a jsou jako nové.

 
Designově elegantní žaluzie plissé

Designově elegantní žaluzie plissé

vyšlo 10.2.2016

Stejně jako se budete na jaře snažit oživit svůj šatník novými módními kousky, rozhlédněte se také ve svém domově. Nezaslouží si nový kabát rovněž vaše okna? Někdy stačí málo, třeba vyměnit staré žaluzie za moderní látkové plissé.

 
Hliníková záclonová kolejnička – nenápadná instalace záclony v interiéru

Hliníková záclonová kolejnička – nenápadná instalace záclony v interiéru

vyšlo 30.12.2015

K vytvoření příjemné atmosféry v interiéru přispívá jeho vybavení. Nejen nábytek, nebo sedací souprava, ale i řada doplňků, které vyjadřují Vaši osobnost a osobitost. Doplňky interiéru zcela určitě ovlivňují pocit z něj a přispívají k tomu, že jednak dáme najevo, co se nám líbí, kam patříme a co nám přináší pocit uspokojení.

 
10x ano pro inteligentní domácnost

10x ano pro inteligentní domácnost

vyšlo 28.12.2015

Kdo z vás by nechtěl po víkendu přijet domů bez starostí o nastavení topení a příjemnou teplotu? Nemuset se starat o stav oken, stínící techniky, dveří, garáže, vjezdové brány a dalších zařízení. Snad každý, protože přesně tyto “drobnosti“ nám denně nenápadně užírají volný čas i energii, které bychom mohli investovat do rodiny nebo zálib.

 
Domovní videotelefon nejen pro pocit bezpečí. Jak vybrat ten správný?

Domovní videotelefon nejen pro pocit bezpečí. Jak vybrat ten správný?

vyšlo 18.12.2015

K pocitu bezpečí patří, že víte, kdo se pohybuje kolem vašeho domu. Nastat může například situace, kdy jste sama doma, a v pozdních hodinách vás překvapí nečekaná návštěva. Nebo naopak někoho netrpělivě očekáváte, ale musíte odejít. Jak pak zjistíte, jestli se nakonec ten někdo dostavil? Odpovědi mají společné jedno – domovní videotelefon.

 
Šetřete místo s moderními posuvnými dveřmi

Šetřete místo s moderními posuvnými dveřmi

vyšlo 15.12.2015

Posuvné dveře jsou moderním trendem v bydlení díky své funkčnosti, skvělému designu i jednoduchému ovládání. Vybrat si můžete ze dvou variant – dveří posuvných po stěně, nebo do stavebního pouzdra. Skryté zárubně a dveře DORSIS jsou neodmyslitelně spjaty s tímto komplexním řešením, které šetří místo.

 
Správná volba stínících prvků a dekorace oken

Správná volba stínících prvků a dekorace oken

vyšlo 1.12.2015

Volba stínících systémů a materiálů pro dekorování oken je specifickým prvkem vybavení interiéru. Stínící systémy mohou být venkovní a vnitřní, oba typy mají dvě základní funkce – tepelnou izolaci interiéru a ovlivnění průchodu světla. Vnitřní stínící systémy mají i funkci estetickou.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Isotra Screenové rolety

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.