Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Finanční injekce od Fakro!

Finanční injekce od Fakro!

vyšlo 5.8.2013

FAKRO CZECH s.r.o. připravilo pro své zákazníky exkluzivní FINANČNÍ INJEKCI až 6000 Kč*. Jak ji získat? Jednoduše. Stačí si v období od 15. července do 30. října 2013 koupit níže uvedené střešní okno FAKRO a získat:

 
Markýzy nové generace a předokenní rolety - řešení pro komfortní klima v podkroví

Markýzy nové generace a předokenní rolety - řešení pro komfortní klima v podkroví

vyšlo 1.7.2013

Firma FAKRO rozšířila svoji nabídku vnějších doplňků sloužících k ochraně před slunečním zářením, které jsou určeny pro použití na střešních oknech.

 
Stínění na okna: účelové vs. designové

Stínění na okna: účelové vs. designové

vyšlo 24.6.2013

Snad každý si přeje mít na domě nebo bytě velká okna v dostatečném množství a správně orientovaná na západní nebo jižní stranu, aby bylo uvnitř dostatek světla a prostor vypadal větší a útulnější. Přesto nastanou chvíle, kdy je nutné okna zakrývat a světlo dovnitř naopak nepouštět, stejně jako nežádoucí pohledy zvenčí. Proto je stínění oken poměrně zásadní součástí vnitřního vybavení.

 
Venkovní žaluzie Setta - úspora energií

Venkovní žaluzie Setta - úspora energií

vyšlo 17.6.2013

Společnost ISOTRA a.s. rozšířila svou nabídku o nejnovější model venkovní žaluzie Setta. S izolačním dvojsklem vytváří žaluzie Setta sestavu, která chrání vnitřní prostředí před úniky tepla v zimě a před letním přehříváním lépe, než okna s trojskly.

 
Moskytiéry a sítě proti hmyzu ochrání před nepříjemnými vetřelci

Moskytiéry a sítě proti hmyzu ochrání před nepříjemnými vetřelci

vyšlo 15.6.2013

Řada z nás se těší na léto, až bude moci usínat u otevřeného okna a dýchat během spánku čerstvý vzduch. O tento požitek nás však mnohdy ochudí všudypřítomní komáři, jejichž bzučení je nesnesitelné, stejně tak jako následné štípance na našem těle. Problém s komáry a dalším otravným hmyzem se však dá vyřešit pomocí moskytiéry, nebo sítí proti hmyzu.

 
Hra se světlem a stínem

Hra se světlem a stínem

vyšlo 10.6.2013

Japonské stěny, vertikální lamelové žaluzie, nebo klasické žaluzie. Dilema, které mnozí z nás v současné době řeší. Japonská stěna je nejmladším prvkem sluneční ochrany. Pásy japonské stěny jsou vyráběny téměř ze všech materiálů, které se dají k zastínění a k dekoraci okna použít.

 
Bezúdržbový hliník zvenku a krásné přírodní dřevo zevnitř

Bezúdržbový hliník zvenku a krásné přírodní dřevo zevnitř

vyšlo 5.6.2013

Hodně lidí si při zařizování svého bytu či rodinného domu nebo při jejich rekonstrukci klade otázku: Jaká okna budou nejvhodnější? Všichni se shodneme na tom, že ideální okna jsou taková, která dobře izolují, která se nemusejí opakovaně natírat a která současně pěkně vypadají.

 
Kvalitní zastínění oceníte vy i vaše domácnost

Kvalitní zastínění oceníte vy i vaše domácnost

vyšlo 24.5.2013

Tak konečně je sluníčko tady! Jaro přišlo po dlouhé zimní přestávce a sluneční paprsky pátrají po místnostech a snaží se najít místo, kde by mohly spočinout. V obývacím pokoji je to nábytek, koberec, nebo čalounění sedací soupravy, v ložnici pak dekorační látka, nebo záclona. A my? My všichni se radujeme.

 
FAKRO CZECH představilo na veletrhu IBF novinky roku 2013

FAKRO CZECH představilo na veletrhu IBF novinky roku 2013

vyšlo 10.5.2013

Kvalitní okna jsou základem každého pohodlného bydlení. Stejně jako se neobejdete bez kvalitního zateplení a dobré střechy, neobejdete se ani bez oken. FAKRO CZECH s.r.o., součást nadnárodní evropské korporace FAKRO, jednoho z nejznámějších výrobců střešních oken, klade důraz především na pohodlné bydlení a inovativnost. V České republice funguje od dubna 2012.

 
Moderní hliníková okna nyní v BOHEMIA PLAST GROUP

Moderní hliníková okna nyní v BOHEMIA PLAST GROUP

vyšlo 23.4.2013

Jedním s trendů na trhu v oblasti otvorových výplní jsou hliníkové výrobky. Proto ani společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. nezůstává pozadu a zavádí do své výroby hliníková okna a dveře.

 
Blokové požární zárubně - novinka v nabídce firmy MONTKOV

Blokové požární zárubně - novinka v nabídce firmy MONTKOV

vyšlo 15.4.2013

Firma MONTKOV, spol. s r.o. která se více než 20 let specializuje na výrobu ocelových zárubní, rozšiřuje svoji nabídku „požárních“ zárubní pro rok 2013. Touto novinkou jsou ocelové zárubně označované jako „blokové zárubně “ a to v úpravě pro požární uzávěry EI,EW30.

 
Žaluzie a rolety - jde to i bez vrtání a šroubování!

Žaluzie a rolety - jde to i bez vrtání a šroubování!

vyšlo 5.3.2013

Prožíváme to všichni. Sluníčko po zimním odpočinku začíná opět svými paprsky dělat radost těm, kteří na něj celou zimu netrpělivě čekali. Jeho životodárné paprsky ale umějí také udělat starost. V interiéru se jejich síla projeví na koberci, nábytku, dekoračních látkách i záclonách. O barvě na stěnách pokoje nemluvě. Co s tím?

 
Bezpečnostní zámky a vložky pro lepší ochranu majetku

Bezpečnostní zámky a vložky pro lepší ochranu majetku

vyšlo 5.3.2013

Není nic horšího, než se vrátit domů a najít svůj dům či byt vykradený. Těmto pohromám by se dalo předejít koupí kvalitního bezpečnostního zámku. Ten obyčejný totiž nepředstavuje pro zkušeného zloděje žádnou překážku. Pokud tedy chceme zajistit, aby se do naší domácnosti nedostali nezvaní hosté, je třeba s výběrem neotálet.

 
Marolux - partner pro exteriér i interiér

Marolux - partner pro exteriér i interiér

vyšlo 27.2.2013

Snahou firmy Marolux je nabídnout zákazníkům naše dlouhodobé zkušenosti v oblasti výroby plastových oken a dveří, předokenních rolet, garážových vrat a díky vlastní truhlárně i ve výrobě nábytku.

 
Minirol – Předokenní rolety

Minirol – Předokenní rolety

vyšlo 6.2.2013

Hledáte způsob, jak co nejefektivněji izolovat Váš dům? Jak ještě více ušetřit za energie? Potřebujete zdokonalit zabezpečení domu před zloději? Všechny tyto problémy Vám pomohou vyřešit předokenní rolety značky MINIROL. Jejich instalací se výrazně zvýší komfort Vašeho bydlení i celková funkčnost domu.

 
Vybíráme dveře do koupelny – lamino je vhodnější než dýha

Vybíráme dveře do koupelny – lamino je vhodnější než dýha

vyšlo 5.2.2013

Koupelna má oproti ostatním místnostem v domě naprosto odlišné klima a právě její dveře jsou tak v celém interiéru ty nejnamáhanější. Při výběru dveří vhodných do koupelny je proto nutné věnovat zvýšenou pozornost materiálu, z něhož jsou vyrobeny. Není však třeba se nějak omezovat v designu, aktuální trendy jsou více než inspirativní.

 
Nenahrávejme zlodějům do karet

Nenahrávejme zlodějům do karet

vyšlo 1.2.2013

Necháváte v noci pootevřené okno? Schováváte klíče od domu či bytu pod rohožkou, nebo v květináči? Necháváte klíčky od auta ležet v předsíni a do nočních stolků ukládáte své cennosti? Pak jste ideálním cílem pro zloděje. Pokud se uklidňujete tím, že by je ani ve snu nenapadlo se podívat do ledničky, pak jste na omylu – i tuto skrýš už dávno prokoukli.

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Isotra Žaluzie

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.