Garland RMR 62 TRD

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Stínící technika má celoroční využití

Stínící technika má celoroční využití

vyšlo 22.2.2011

Stínící technika, kterou je dobré plánovat už při stavbě rodinného domu, případně při výměně oken či zateplování fasády, ovlivňuje nejen množství světla a tepla v domě či bytě, ale zvyšuje také komfort a bezpečnost bydlení. Pokud se domníváte, že třeba venkovní rolety nebo žaluzie jsou zbytečný luxus, přesvědčíme vás o opaku.

 
Plachtová markýza Hella boom - novinka a hit letní sezóny

Plachtová markýza Hella boom - novinka a hit letní sezóny

vyšlo 21.2.2011

Novinkou letní sezóny firmy Hella je moderní alternativa slunečníků, která spojuje stínící vlastnosti slunečníku s praktickým systémem ukotvení a moderním designem. Pro zastínění větší plochy je možné smontovat více markýz do jednoho stojanu. Jeho konstrukci s pružnými rameny je možné připevnit přímo na zeď nebo také do stojanu.

 
Kvalitní okna přímo od výrobce s výraznou zimní slevou

Kvalitní okna přímo od výrobce s výraznou zimní slevou

vyšlo 10.2.2011

Využijte nyní další velké zimní slevy, která potrvá do 31.3.2011! Ať už bydlíte v bytě nebo rodinném domku, určitě vám záleží na tom, abyste spořili energii a zároveň měli doma pěkně teploučko. To vám z velké části zajistí kvalitní dveře a okna, která vám dodá český výrobce, společnost PREOS-WEST a.s. Její nabídka obsahuje nejen ucelenou řadu okenních konstrukcí, ale spoustu dalších výrobků té nejvyšší kvality.

 
Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

Hromosvod je spolehlivý ochránce před blesky

vyšlo 3.2.2011

K čemu jsou potřebné hromosvody, nebo chcete-li bleskosvody, ví snad každé malé dítě. Chrání naše domy před následky nebezpečného úderu blesku, zabraňují případným požárům, zničení střech a především chrání lidi, kteří se v domech vyskytují. Málokdo už ovšem ví, že k tomu, aby hromosvod správně fungoval, je nutné provádět jeho pravidelnou revizi.

 
Zastínění oken v koupelně

Zastínění oken v koupelně

vyšlo 1.2.2011

V koupelně začínáme, i končíme každý svůj den. V posledních letech se koupelna stala kromě místa, které beze zbytku plní funkci hygienickou, také místem, kde rádi relaxujeme a nabíráme ztracené síly. A také proto se snažíme do ní přivést denní světlo. K zastínění i udržení soukromí v koupelně nám poté dopomohou stínící prvky – žaluzie, rolety, případně závěsy.

 
ROLUX, ploty na celý život

ROLUX, ploty na celý život

vyšlo 25.1.2011

Plot je vizitkou každého domu a nemalou měrou ovlivňuje jeho celkový vzhled. Proto by měl vždy ladit jak s architekturou stavby, tak s jejím okolím. Jiný typ plotu se bude hodit k modernímu domku, jiný do starší vilové zástavby či k chatě. Z toho důvodu je důležité při jeho výběru dbát na správnou volbu tvaru, barevného provedení a v neposlední řadě také materiálu.

 
Jak dobře zabezpečit domácnost?

Jak dobře zabezpečit domácnost?

vyšlo 15.12.2010

Na českém trhu je v nabídce nepřeberné množství různých zabezpečovacích zařízení, nicméně orientace pro laika je ne zrovna snadná. Mnohá zabezpečovací zařízení jsou vzhledově velmi podobná, ale chybějící funkce a rozdíly oproti dražším modelům na stránkách prodejců nenaleznete. Dnes se podíváme na nejnovější alarm uvedený v těchto dnech na český trh.

 
Nezapomeňte zazimovat své rekreační objekty

Nezapomeňte zazimovat své rekreační objekty

vyšlo 14.11.2010

Zima se nezadržitelně blíží, a tak pokud vlastníte chatu nebo chalupu, je potřeba ji, než uhodí první mrazy, pořádně a pečlivě zazimovat. Na co všechno bychom při přípravě rekreačního objektu na zimu neměli zapomenout, abychom na jaře nebyli nepříjemně překvapeni?

 
I v chladném období je v aktivním domě příjemně

I v chladném období je v aktivním domě příjemně

vyšlo 20.10.2010

Blíží se období chladných měsíců v roce, přesto váš dům může být stále příjemně vyhřátý a plný čerstvého vzduchu a světla. Jak to udělat, abychom se doma cítili dobře, mohli si dopřávat krásné výhledy, a přitom spotřebovali na vytápění jen minimum energie? Pusťme slunce do našich domovů a využijme teplo i světlo slunečních paprsků. Právě toto dokážou aktivní domy, které maximálně vycházejí vstříc svým obyvatelům.

 
Ocelové zárubně s děleným tepelným mostem – řešení pro vnější vchodové dveře

Ocelové zárubně s děleným tepelným mostem – řešení pro vnější vchodové dveře

vyšlo 18.10.2010

Firma Montkov, dlouholetý výrobce ocelových zárubní, má ve své sortimentní nabídce kromě základních typů ocelových zárubní pro běžné použití též zárubně s děleným tepelným mostem, které při splnění stanovených podmínek pro montáž mohou efektivně posloužit pro sestavu vnějších vchodových dveří v kombinaci s ocelovou zárubní.

 
Dřevěná okna VEKRA – elegance bez starostí s údržbou

Dřevěná okna VEKRA – elegance bez starostí s údržbou

vyšlo 16.10.2010

Také vás přitahuje dřevo jakožto materiál, který je navýsost přírodní, elegantní, prověřený staletími a přitom stále „in“? Máte ale zároveň obavu, že dřevěná okna vyžadují nemálo času pro pravidelnou údržbu, který v dnešní době není snadné najít a raději byste jej trávili třeba aktivním odpočinkem v přítomnosti své rodiny? To je naprosto pochopitelné, vězte však, že doba pokročila a výrobní technologie se výrazně zdokonalily i v případě úpravy přírodních materiálů.

 
Vchodové stříšky

Vchodové stříšky

vyšlo 7.10.2010

Vchodové stříšky jsou vhodné k zakrytí vstupních částí rodinných nebo panelových domů, případně k dalším jiným účelům. Zastřešení prostoru před dveřmi, prostranství u vchodů či celoprosklená zádveří mají dnes už moderní řešení, kterému dominuje dokonalé sladění s dalšími stavbami u domu.

 
Ploty pro firmy aneb jak mít firmu ještě hezčí

Ploty pro firmy aneb jak mít firmu ještě hezčí

vyšlo 22.9.2010

Exteriér vaší společnosti působí omšelým dojmem? Cítíte, že potřebuje změnu? A už jste přemýšleli o plotu? Ploty můžou plnit nejen funkci ochrannou, ale také estetickou. Stačí si jen vybrat ten správný typ a dům i pozemky vaší společnosti v momentě získají novou tvář.

 
Vpusťte denní světlo pod plochou střechu

Vpusťte denní světlo pod plochou střechu

vyšlo 19.9.2010

Myslíte si, že pod plochými střechami uprostřed obytných budov musí panovat šero? Omyl! Dostatek denního světla a čerstvého vzduchu můžete vpustit i do prostor mimo dosah fasádních oken, a to okny do ploché střechy

 
Venkovní předokenní rolety jsou nejen oblíbená zastiňovací technika

Venkovní předokenní rolety jsou nejen oblíbená zastiňovací technika

vyšlo 14.9.2010

Venkovní rolety mají řadu výhod, z nichž nejdůležitější je fakt, že s předokenní roletou máte do svého obydlí zaručený přísun čerstvého vzduchu bez zbytečného zatékání a profukování. V chladných měsících jsou dobrou zárukou proti chladu a vzniku tepelných mostů a v létě vás zase ochrání před horkým sluncem.

 
Speciální skla do oken a možnosti zasklení

Speciální skla do oken a možnosti zasklení

vyšlo 24.8.2010

Požadavky na funkci okenního zasklení se různí podle typu bydlení a odvíjí se od toho, zda žijete v oblasti, kde často fouká vítr z hor, nebo naopak umístění domu je situováno na slunečné stráni, zda bydlíte na hlučné ulici či na samotě nebo jen chcete šetřit energiemi. K těmto účelům slouží speciální skla do oken a specifické možnosti zasklení.

 
Výměna střešních oken

Výměna střešních oken

vyšlo 23.8.2010

Moderní střešní okna nejen vypadají skvěle, ale mají i výrazně lepší technické parametry. Díky tomu se investice majiteli postupně vrátí v podobě nižších výdajů za energii. Obava, že výměna střešních oken je složitá, patří mezi nejčastější mýty o výměně střešních oken. Přečtěte si, jak to je doopravdy.

 
< 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >
Isotra Žaluzie

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.