RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Tvarovky typu FACE BLOCK

Tvarovky typu FACE BLOCK

vyšlo 5.1.2010

Pokud se právě rozhodujete jaký použít materiál pro výstavbu domu nebo třeba jen zděného plotu, pak docela jistě vyzkoušejte tvarovky Face Block®. Jsou vhodné pro výstavbu jak obytných domů, tak i veřejných staveb, okrasných zídek i podpěrných stěn.

 
GSM alarm s kamerou – moderní zabezpečení domácnosti

GSM alarm s kamerou – moderní zabezpečení domácnosti

vyšlo 30.11.2009

O kompletní zabezpečení domu nebo bytu se zpravidla začínáme zajímat až poté, co se staneme obětí loupeže. Dříve si často mylně myslíme, že se doma můžeme cítit naprosto v bezpečí a že kvalitní zabezpečení je příliš nákladné. V tomto článku Vám představíme zajímavé a laciné řešení.

 
Bambusové žaluzie

Bambusové žaluzie

vyšlo 26.11.2009

Toužíte-li po nových žaluziích a zároveň také po nějaké změně, vyzkoušejte hit v podobě bambusových žaluzií. Jejich vlastnosti a přednosti vás zcela jistě překvapí.

 
Nebojte se plastové plotovky

Nebojte se plastové plotovky

vyšlo 4.11.2009

Nebojte se použít lehké plotové základy z recyklovaného plastu, plastová prkna, latě a sloupky. Jako všechny plastové výrobky mají téměř neomezenou životnost, nehnijí, jsou nenasákavé a odolávají dřevokazným houbám a hmyzu. A navíc i dobře vypadají! Na první pohled těžko rozeznáte, zda byl konkrétní plot, ale třeba i stůl, vyroben z plastových prken a latí či ze dřeva.

 
H.A.Technik – okna, dveře, vrata, žaluzie, rolety

H.A.Technik – okna, dveře, vrata, žaluzie, rolety

vyšlo 30.10.2009

Chystáte se stavět, rekonstruovat, zvelebovat a nevíte, co s výplněmi otvorů? Pak jste tu správně - vše na klíč a pod jednou střechou! Hliníková okna, vstupní dveře, prosklené fasády a zimní zahrady se vyrábí ze špičkových německých systémů, garážová vrata, dodávka žaluzií a rolet nejsou výjimkou.

 
Ploty a oplocení

Ploty a oplocení

vyšlo 9.10.2009

Plot je pro mne znamením bariér. Mám raději život bez plotů a bez překážek. Musím uznat, že někdy je ale plot dost potřebná věc!

 
Moderní rolety zastíní i rozjasní interiér

Moderní rolety zastíní i rozjasní interiér

vyšlo 3.10.2009

Záclony a závěsy si v české kotlině již vydobily své neotřesitelné postavení. Stále je však dostatek domácností, které namísto romantických krajek a splývavých látek upřednostňují rolety a na jejich praktičnost a moderní design nenechají dopustit. Pokud do této kategorie patříte i vy, podívejte se, z jakých typů můžete vybírat.

 
Potřebujete nový plot? Potom musí být na celý život!

Potřebujete nový plot? Potom musí být na celý život!

vyšlo 27.9.2009

Přesně takovými vlastnostmi jsou charakteristické ploty společnosti DIRICKX BOHEMIA, která se zabývá prodejem, výrobou, montáží a servisem plotů a pletiv pro zahrady, rodinné domy, zemědělství i průmysl.

 
Betonářská ocel, kari sítě

Betonářská ocel, kari sítě

vyšlo 21.9.2009

Lze použít i výraz betonářská výztuž, hovorově betonka, a též armatura, což je pojem sice hojně užívaný, ale matoucí, jelikož takto je označován i potrubní materiál pro rozvod kapalin. Jiný výraz pro železárnu - armovna. U pojmu kari síť takovouto škálu označení neevidujeme.

 
Okenní parapety nejen s bylinkami

Okenní parapety nejen s bylinkami

vyšlo 20.9.2009

První okenní parapety tvořily součást vnitřního vybavení obydlí již dávno. Ani dnes si vybavení interiérů bez okenních parapetů nedovedeme představit. Moderní parapety již neplní pouze funkci nutné ochrany zdiva pod okny, ale jsou také významným estetickým prvkem v celkovém vzhledu exteriéru i interiéru domu.

 
Ušetříte chytře nejen v „Zelené úsporám“

Ušetříte chytře nejen v „Zelené úsporám“

vyšlo 28.8.2009

V době ekonomické krize předkládáme stávajícím i novým zákazníkům zvýhodněnou nabídku v oblasti developerských projektů, staveb RD na klíč a nyní také u nových profilových řad dřevěných oken v podobě snížených cen a to v období od 1.9. do 30.11.2009. Obraťte se na odborníky s mnohaletými zkušenostmi ve stabilní společnosti CARMAN a.s., která vám nabízí:

 
Průmyslové oplocení 3D

Průmyslové oplocení 3D

vyšlo 24.8.2009

Pokud hovoříme o průmyslovém oplocení, máme většinou na mysli průmyslové panely. Jedná se o panely s označením 3D = 3 dimensions panels = panely trojrozměrné. Panel má svou šířku, výšku a tak zvanou deformaci, která tvoří třetí rozměr panelu.

 
Nová okna nebo zateplení oken stávajících?

Nová okna nebo zateplení oken stávajících?

vyšlo 17.8.2009

Výměna oken za zcela nová vám zaručí maximální možnou tepelnou izolaci. Téměř stejných výsledků však můžete dosáhnout i při výrazně nižších nákladech – díky výměně skel za izolační dvojskla lepších kvalit. V takovém případě navíc nepotřebujete stavební povolení, řemeslníci nadělají mnohem méně nepořádku, výměna je rychlá a je možné ji provést za běžného provozu.

 
Okna, z nichž hlava nebolí, od firmy J&T SYSTEM s.r.o.

Okna, z nichž hlava nebolí, od firmy J&T SYSTEM s.r.o.

vyšlo 5.8.2009

Potkali se dva. „Člověče, mně snad upadne hlava. Včera jsem měl okno jako hrom. Nic takového bych ti nepřál,“ řekl jeden. Druhý se pousmál: „To není nic platné. Na mě čeká okno zítra. Vlastně hned několik oken. Doma, od firmy J&T SYSTEM. A víš, že už se na ně těším? Z těch mě totiž na rozdíl od tebe hlava určitě bolet nebude.“

 
Zimní zahrada Four Seasons - oáza klidu, pohody a odpočinku

Zimní zahrada Four Seasons - oáza klidu, pohody a odpočinku

vyšlo 29.7.2009

Systém hliníkových profilů s přerušeným tepelným mostem a speciálního izolačního dvojskla amerického výrobce FOUR SEASONS byl vyvinut pro rozšíření domu o celoročně využitelný obytný prostor, stavbu zimních zahrad, zastřešení bazénů, teras a balkonů a pro stavby s komerčním využitím.

 
Nejžádanější okna pro dokonalou energetickou bilanci

Nejžádanější okna pro dokonalou energetickou bilanci

vyšlo 24.7.2009

Okna nám slouží především k propouštění světla do našeho domova, ale rozhodně by neměla propouštět zimu a hluk z venkovního prostředí. Této problematice se věnují také výrobci plastových oken, kteří se snaží vyvinout stále modernější technologie pro větší komfort zákazníků.

 
Aby dřevěná okna dlouho žila

Aby dřevěná okna dlouho žila

vyšlo 4.7.2009

Stavební trh zahltilo množství výrobců oken z nejrůznějších materiálů deklarujících, že právě ta jejich jsou tzv. „best“. Vy jste se však už rozhodli pro okna dřevěná. Při svém výběru jste dali určitě přednost nadčasovosti a estetice. Aby si vaše okna tyto vlastnosti dlouhodobě udržela, není nikdy na škodu provětrat znalosti o údržbě a čištění dřevěných oken.

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Isotra Žaluzie

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.