Dvořák traktor SECO

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Protisluneční ochrana od firmy Rolrols

Protisluneční ochrana od firmy Rolrols

vyšlo 2.6.2008

S nastávajícím létem, kdy přichází doba horkých dnů, se naplno rozbíhá sezóna montáží stínící techniky, jako jsou rolety, markýzy a žaluzie. S výběrem a instalací stínící techniky vám zasvěceně poradí odborníci společnosti Rolrols, která v tomto oboru nabízí mnohaleté zkušenosti.

 
Okenice a moderní dům?

Okenice a moderní dům?

vyšlo 26.5.2008

To je otázka především pro architekty. Okenice rozmanitostí tvarů a barev dodávají jako samostatné prvky stavbě zvláštní důraz, a kromě toho chrání interiér před poryvy větru a silným slunečním zářením. Navíc jsou dekorativní ochranou před zvědavými pohledy zvenčí.

 
Půvab dřevěných rolet a žaluzií

Půvab dřevěných rolet a žaluzií

vyšlo 7.5.2008

Zatemňovací systémy mají v interiéru mnoho různých podob a technických řešení, které domov chrání nejen před sluncem, ale navozují i psychologickou ochranu bezpečí, klidu a pohody. Přírodní materiál je k tomu účelu jako stvořený.

 
Venkovní žaluzie

Venkovní žaluzie

vyšlo 20.4.2008

Předokenní neboli venkovní žaluzie patří v současnosti mezi nejrozšířenější externí stínící prvky. Zachycením přímých slunečních paprsků umožňují regulaci přirozeného světla, čímž napomáhají k udržení příznivé teploty v místnosti, chrání naše okna před očima kolemjdoucích zvědavců i před povětrnostními vlivy.

 
Novinka - okna a dveře z profilů Stavona Dynamic

Novinka - okna a dveře z profilů Stavona Dynamic

vyšlo 19.4.2008

U nás i v dalších evropských zemích s podobným nebo chladnějším podnebím jsou standardem pro výrobu oken pětikomorové systémy se stavební hloubkou 70 mm. Stavona, spol. s r.o. z České Libchavy, jeden z významných výrobců plastových oken a dveří, je na český trh dodává v produktových řadách Trend, Master, Aplaus a Intensiv.

 
Japonské stěny poslouží místo záclon i dveří

Japonské stěny poslouží místo záclon i dveří

vyšlo 3.4.2008

Velice zajímavou alternativou klasických závěsů, žaluzií a rolet jsou japonské stěny. Tento moderní stínicí systém, který se těší i u nás stále větší oblibě, skýtá řadu výhod od výtečných izolačních vlastností až po úsporu materiálu.

 
Bezpečná chata a chalupa I.

Bezpečná chata a chalupa I.

vyšlo 15.2.2008

Snížení rizika vloupání do každého domu v sobě zahrnuje mnoho důležitých hledisek. Zjednodušeně se však jedná o dvě základní roviny: zajištění domu a činnosti jeho obyvatel.

 
Jak ochočit denní světlo? Světlovody

Jak ochočit denní světlo? Světlovody

vyšlo 7.2.2008

V mnoha starších i nově stavěných budovách najdete prostory, kam z dispozičních důvodů není možné umístit okna. Týká se to často i nově budovaných a poměrně oblíbených půdních vestaveb, kde sice v okrajových místnostech mohou být střešní okna, avšak do vnitřních už se denní světlo tak snadno nedostane.

 
Elektronický zabezpečovací systém

Elektronický zabezpečovací systém

vyšlo 26.1.2008

K důležitým lidským potřebám patří bezesporu pocit bezpečí. Člověk odjakživa podvědomě vyhledává ochranu a nachází ji se svými blízkými v soukromí svého domova. Snaha ochránit se před útoky a krádežemi je stará jako lidstvo samo a vývoj na tomto poli je stejně rychlý jako v kterékoliv jiné oblasti života 21. století.

 
Samočisticí okno – sen každé hospodyně

Samočisticí okno – sen každé hospodyně

vyšlo 2.1.2008

Také vám připadá, že máte věčnou smůlu, neboť pokaždé, když se už konečně odhodláte k mytí oken, začne venku pršet? Občas toho všeho máte dost, ale platit úklidové firmě se vám příliš nechce? Nevadí, máme pro vás řešení. Pořiďte si domů samočisticí okna.

 
Rolety versus žaluzie

Rolety versus žaluzie

vyšlo 24.11.2007

Interiérové žaluzie chrání soukromí, v létě brání přehřátí místnosti a v zimě zamezí zbytečnému úniku tepla. Stejně tak rolety ovlivní interiér nejen barvou, ale i strukturou materiálu. Na výběr jsou látkové, dřevěné, plizované nebo skládané ve vertikálním či horizontálním provedení.

 
Jedinečná zimní sleva na plastová a dřevěná okna VEKRA

Jedinečná zimní sleva na plastová a dřevěná okna VEKRA

vyšlo 22.11.2007

Nyní se nabízí ideální příležitost, jak pořídit naše značkové výrobky levně! Již dnes můžete uzavřít zakázku na plastová či dřevěná okna s výraznou zimní slevou minimálně 25%, která platí na smlouvy uzavřené do 21.12.2007 a zároveň s termínem výroby leden 2008. Sleva se vztahuje na plastová okna, dřevěná eurookna a parapety.

 
Větrat lze i se zavřenými okny

Větrat lze i se zavřenými okny

vyšlo 8.11.2007

Netopte Pánubohu do oken - větrejte, a neztrácejte při tom zbytečně teplo. Neustálý přísun čerstvého vzduchu bez tepelných ztrát a otevřených oken umožňuje systém řízeného větrání Schiedel AERA, který je novinkou na českém trhu.

 
Kovový slamník

Kovový slamník

vyšlo 5.11.2007

Procento objasněnosti loupeží a krádeží se v posledních letech zrovna nezvyšuje, a tak mnozí jistě uvažují o kvalitním zabezpečení svého majetku.

 
Ploty na celý život...

Ploty na celý život...

vyšlo 18.10.2007

DIRICKX BOHEMIA se zabývá prodejem, montáží, a servisem plotů na území České republiky již 14 let. Dodávaný sortiment je velmi široký včetně doplňků a příslušenství. Kvalita a jedinečná povrchová úprava výrazně snižuje náklady na údržbu a prodlužuje životnost plotu na desítky let.

 
Automaticky otevírané vjezdové brány

Automaticky otevírané vjezdové brány

vyšlo 13.10.2007

Dříve jsme to vídávali jen v zahraničních filmech – luxusní vůz přijel k bráně, ta se automaticky otevřela a automobil projel, aby se za ním brána opět zavřela. Ale v současnosti už není žádnou vzácností vidět automaticky otevírané vjezdové brány ani u našich rodinných domků. Je to dáno stále přijatelnější cenou, kterou má „na svědomí“ rostoucí konkurence i zlevňování elektroniky.

 
Nechte si ušít vrata na míru

Nechte si ušít vrata na míru

vyšlo 1.10.2007

Oblek ušitý na míru vám bude sedět úplně jinak než ten, který si koupíte v obchodě. Stejně tak garážová vrata ušitá na míru vašim požadavkům budou lépe sedět vašemu domu.

 
< 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Isotra Žaluzie

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.