7points - rozšíření balkonu

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Technika na zavěšení záclon a závěsů

Technika na zavěšení záclon a závěsů

vyšlo 8.2.2012

Jak a na co zavěšit záclonu nebo závěs? To je otázka, na kterou si musí odpověděd každý, kdo řeší rekonstrukci interiéru, nový bytový textil a zastínění oken. Možnosti jsou velmi široké a je z čeho vybírat - garnýže nejrůznějších barev a materiálů, záclonové kolejničky, vitážní tyčky nebo také velmi oblíbené japonské stěny. Vše je samozřejmě vhodné plánovat a pořídit na míru vašim oknům.

 
Grafosklo - unikátní technologie pro design moderního interiéru

Grafosklo - unikátní technologie pro design moderního interiéru

vyšlo 2.2.2012

Chtěli byste vyzdobit váš interiér něčím opravdu neokoukaným a výjimečným, co bude každá návštěva obdivovat a závidět? Absolutní novinkou v interiérovém designu je Grafosklo – unikátní systém celoskleněných prvků se zalaminovaným digitálním tiskem nebo textiliemi. Díky němu můžete krásně sladit interiér do jednoho celku, přesně podle vašich představ.

 
Individuální styl záclonové soupravy

Individuální styl záclonové soupravy

vyšlo 24.1.2012

Každý kdo řeší problém se zavěšením záclony a závěsu jistě přemýšlí o tom, jakou techniku zvolit. Klasickou záclonovou kolejničku, na níž zavěsím záclonu i závěs, nebo tradiční dřevěnou stylovou záclonovou soupravu, nebo se snad s ohledem na nový moderní nábytek rozhodnu pro moderní kovovou soupravu?

 
Střešní okna rozsvítí každé podkroví

Střešní okna rozsvítí každé podkroví

vyšlo 22.1.2012

Půdní přístavby a vestavby jsou stále velmi populární a účelnou formou rozšiřování bytového fondu. Byt či pokoj v podkroví má totiž svoje kouzlo jako žádný jiný. Díky tomu bylo vyvinuto a zdokonaleno mnoho specifických stavebních postupů, technologií a výrobků. Patří mezi ně i střešní okna.

 
Designové a netradiční dveřní kování

Designové a netradiční dveřní kování

vyšlo 4.1.2012

Kliky pozlacené, vykládané drahokamy, či osázené působivými krystaly – přijde vám to jako přehnaná zbytečnost? Mnoha lidem ne, i dveřní kování považují za důležitý bytový doplněk. Kliky hovoří o vkusu svého majitele, jestli dává přednost moderně, retru nebo minimalismu. Při výběru kliky byste ale měli brát ohled nejen na estetiku, ale především také na funkčnost.

 
Designové dveře jsou ozdobou interiéru

Designové dveře jsou ozdobou interiéru

vyšlo 14.12.2011

Mnoho lidí vnímá dveře pouze jako interiérový prvek, který má svou jasnou funkci a více jim nevěnuje pozornost. Dveře jsou ovšem také vizitkou našeho domova, proto bychom se měli zaměřit na jejich vzhled. Výběrem vhodných dveří můžeme pozvednout vzhled našeho interiéru o kategorii výše. Mnohdy však rozhodování, jaké dveře vybrat, není jednoduché.

 
Rolety, žaluzie a japonské stěny promění váš interiér k nepoznání

Rolety, žaluzie a japonské stěny promění váš interiér k nepoznání

vyšlo 7.12.2011

Sluneční ochrana není jen ochrana proti sluníčku a jeho úporným paprskům, ale je to také výrazný dekorační prvek! Možností zastínění oken je mnoho - rolety, žaluzie, plisé, japonské stěny - a výběr proto není jednoduchý.

 
Posuvné dveře a stavební pouzdra

Posuvné dveře a stavební pouzdra

vyšlo 30.11.2011

Každý, kdo řeší problém s nedostatkem prostoru v interiéru, by se měl zaměřit na posuvné dveře, díky kterým se opticky zvětší každá místnost. Jsou ovšem skvělým řešením také v případě, když potřebujete rozdělit velkou místnost a osamostatnit některé prostory. Jsou zkrátka elegantním a chytrým řešením umožňujícím efektivní využití prostoru.

 
Výrobce oken krize posílila

Výrobce oken krize posílila

vyšlo 23.11.2011

Lze v této nepříliš optimistické době, kdy světová ekonomika stagnuje a eurozóna se zmítá v dluhové krizi, vůbec hovořit o úspěchu nebo o perspektivách? Určitě ano, nedávnou hospodářskou krizi přežila většina českých firem. Některé firmy dokoknce vyšly z krize silnější, pružnější a lépe připravené na tvrdý konkurenční boj na náročných trzích.

 
Dáte peníze za světlovod a chcete aby vám po pár letech nezhasnul?

Dáte peníze za světlovod a chcete aby vám po pár letech nezhasnul?

vyšlo 17.11.2011

Osvětlování neosvětlitelných prostor denním světlem ze světlovodů zažívá velký rozmach. Co však dělat, když na trhu je spousta výrobků s lákavou cenou a sliby dostatku denního světla na dlouhou dobu. Zde je pár tipů na to, čemu bychom měli dát pozornost při výběru světlovodů do našeho domu.

 
Renovace oken - pusťte světlo do domu!

Renovace oken - pusťte světlo do domu!

vyšlo 10.11.2011

Okna jsou důležitou součástí domů a bytů, jsou spojením s vnějším světem a pouští do našich domovů tolik potřebné světlo. Jsou naší vizitkou a měli bychom o ně dobře pečovat. Jelikož jsou neustále vystavovány povětrnostním vlivům, dešti, mrazu i slunečnímu žáru, časem se jejich nátěr poškodí a oknům je tak třeba vdechnout nový život.

 
Vybíráme dveře do dětského pokoje

Vybíráme dveře do dětského pokoje

vyšlo 11.10.2011

Jakmile vaše dítě nastoupí do školy, je třeba, aby se dětský pokoj pomalu začal proměňovat z herny na pracovnu. Při proměně pokoje byste se měli zaměřit nejen na nábytek, podlahovou krytinu, ale také na dveře. Jejich výměna není nijak složitá a uvidíte, že s nimi pokoj dostane zcela jiný nádech.

 
Úsporná energetická fólie ušetří výdaje za vytápění

Úsporná energetická fólie ušetří výdaje za vytápění

vyšlo 9.10.2011

Hledáte způsob, jak ušetřit peníze za vytápění, jednou z variant je použití úsporné energetické fólie d-c-fix.

 
Interiérové dveře se vyplatí objednat právě teď

Interiérové dveře se vyplatí objednat právě teď

vyšlo 5.10.2011

Dobrá rada z CAG: Uvažujete o změně interiérových dveří? Vaše stavba se pomaličku chýlí ke konci a dveře přijdou na řadu již brzy? Pak by vám neměla uniknout informace, že se vyplatí s objednáním nečekat až na nový rok. Proč? A kde si vlastně vybrat?

 
Bezpečnostní ocelové dveře pro průmyslové použití

Bezpečnostní ocelové dveře pro průmyslové použití

vyšlo 26.9.2011

Firma Montkov, která se v posledním desetiletí specializuje na výrobu ocelových zárubní, ocelových dveří a vrat rozšiřuje od září 2011 svoji sortimentní nabídku o bezpečnostní ocelové dveře pro průmyslové použití.

 
Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

Inteligentní dům ovládaný pomocí iPad nebo iPhone

vyšlo 16.9.2011

Kdo z vás by si nepřál, abyste měli doma vždy uklizeno, když ráno vstanete, abyste měli připraveno čerstvé pečivo a svoji oblíbenou kávu, když začne pršet, tak abyste měli jistotu, že jsou zavřena všechna okna, když je nedostatek vláhy, abyste měli zalitu zahradu, když začne silný vítr, aby byly zataženy venkovní markýzy a vytaženy všechny žaluzie nebo aby byl váš dům v bezpečí, když nejste doma.

 
Proč si vybrat hliníková okna?

Proč si vybrat hliníková okna?

vyšlo 3.7.2011

Dnes je na trhu široký výběr oken, ať už z hlediska materiálů, ze kterého jsou vyrobeny rámy, tak i z pohledu užitných vlastností, které okna splňují. V současné době se nejčastěji vyskytují plastová, dřevěná a hliníková okna. Ačkoliv výrazně roste zejména podíl plastových oken, my se dnes zaměříme na okna hliníková.

 
< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >
Isotra Screenové rolety

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.