Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Všestranně použitelné okno na trhu

Všestranně použitelné okno na trhu

vyšlo 11.6.2019

Při výběru nových oken sehrává roli několik důležitých parametrů. U novostavby jsou kladeny vysoké nároky na izolační vlastnosti a dokonalý vzhled. Stále častěji přibývají i nároční zákazníci, kteří důkladně renovují. Při renovaci se mohou vyskytnout některá omezení, zejména s ohledem na limitující stavební hloubku nebo snahu udržet investici na nižší úrovni.

 
Interiérové dveře Dorsis - nadčasovost a harmonie

Interiérové dveře Dorsis - nadčasovost a harmonie

vyšlo 5.6.2019

Nadčasový minimalismus, současné trendy, industriální styl nebo dokonce příslib luxusu. Všechny tyto charakteristiky mají dveře, které tvoří interiér, dveře, které jsou Dorsis.

 
Past na zloděje? Kvalitní bezpečnostní dveře

Past na zloděje? Kvalitní bezpečnostní dveře

vyšlo 29.5.2019

V loňském roce bylo nahlášeno přes 6000 vloupání do domácností. Škody dosahovaly přes 327 milionů korun a objasněnost těchto případů je necelých 26 %. V praxi to tedy znamená, že dopaden je průměrně jeden zloděj ze čtyř. Ale ani dopadení zloděje není zárukou navrácení peněz. Vyplatí se tak proti těmto případům svou nemovitost pojistit a v ideálním případě riziku vloupání předejít. Jak?

 
Nové trendy v oblasti interiérových dveří sázejí na funkčnost a design

Nové trendy v oblasti interiérových dveří sázejí na funkčnost a design

vyšlo 29.4.2019

Pokud uvažujete o koupi nových interiérových dveří a rádi byste věděli, jaké jsou současné trendy v této oblasti, seznámíme vás s novinkami letošní stavební sezóny. Ve spolupráci s tradičním českým výrobcem dveří s více než dvacetiletou výrobní praxí, společností CAG s.r.o., jsme připravili přehled toho nejzajímavějšího, co na zákazníky letos čeká.

 
Hliníková látková pergola LUKA

Hliníková látková pergola LUKA

vyšlo 4.3.2019

Novinkou v nabídce českého výrobce stínící techniky ISOTRA je hliníková pergola LUKA s látkovou stahovací střechou. Nehořlavá PVC tkanina tvoří 100% ochranu před deštěm a slunečními paprsky. Stylová hliníková konstrukce je dostupná v 6 základních barevných variantách a dokonale tak splyne s moderním domem i historickou budovou.

 
Jak na údržbu venkovních žaluzií?

Jak na údržbu venkovních žaluzií?

vyšlo 22.1.2019

Venkovní žaluzie jsou stále oblíbenější formou stínění. Jejich hlavní předností je skutečnost, že zabrání tomu, aby do interiéru pronikly silné sluneční paprsky a horko.

 
Venkovní rolety na okna patří k vhodné výbavě nízkoenergetických domů

Venkovní rolety na okna patří k vhodné výbavě nízkoenergetických domů

vyšlo 19.12.2018

Rolety účinně fungují jako stínění, bariéra proti hluku zvenčí, zajištění domu a majetku i jako ochrana samotných oken při větru nebo dešti. K jedné z hlavních předností venkovních okenních rolet ale nesporně patří i úspora energie, která funguje v zimě i v létě.

 
Předokenní rolety chrání okna, majetek i vás

Předokenní rolety chrání okna, majetek i vás

vyšlo 14.12.2018

Důvodů, proč si pořídit venkovní rolety najdete celou řadu. Když si to uvědomíte, tak vedle kompletního zastínění interiéru zvládnou zabezpečit váš dům před nezvanými hosty, ochrání okna před náhlými výkyvy počasí - větrem, deštěm, sněhem i kroupami. Pro domácnosti mají rolety ještě další výhodu, a tou je úspora nákladů na vytápění.

 
Lakované dveře a zárubně – přivítejte barvy ve svém domově

Lakované dveře a zárubně – přivítejte barvy ve svém domově

vyšlo 30.11.2018

Interiér vašeho domu můžete výrazně ovlivnit i pomocí lakovaných dveří a zárubní CAG. Ty mohou být vyrobeny v mnoha barevných odstínech RAL tak, aby dokonale zapadly do interiéru nebo naopak působily kontrastně a interiér oživily. Zvolit můžete velmi odolné PU barvy nebo vodou ředitelné ekologické barvy s certifikací i na dětské hračky.

 
Příprava domu na zimu

Příprava domu na zimu

vyšlo 16.11.2018

Blíží se zima a s ní i nutnost připravit dům na zimu. V tomto článku se podíváme, jakou údržbu potřebují před zimou okna, dveře, žaluzie a garážová vrata. Většinou jsou to jen jednoduché úkony, které zvládnete sami.

 
Jak na renovaci vchodových dveří?

Jak na renovaci vchodových dveří?

vyšlo 7.11.2018

Dveře jsou vstupní branou našeho domova, a tak přirozeně požadujeme, aby tento vstup byl co nejdůstojnější a současně dobře chráněný před zloději.

 
Jaké jsou výhody dřevěných oken neboli eurooken?

Jaké jsou výhody dřevěných oken neboli eurooken?

vyšlo 1.11.2018

Dříve běžná dřevěná okna v posledních letech vytlačují okna plastová a někdy také hliníková. U plastových oken je argumentem cena, u hliníkových oken pak jejich odolnost a bezúdržbovost. Eurookna ale mají spoustu výhod a předností a lze je také renovovat hliníkovým opláštěním.

 
Co dělat, když plastová okna drhnou?

Co dělat, když plastová okna drhnou?

vyšlo 26.10.2018

Moment, kdy se plastové okno při zavírání dře o rám, nebo se okenní čepy dřou o okraj protikusů, je posledním varováním, že jsme je během letní údržby zapomněli seřídit. Ještě není pozdě, ale okno se v místě dotyku s rámem začíná poškozovat.

 
Pozvěte přírodu do svých domovů a pořiďte si dýhované dveře

Pozvěte přírodu do svých domovů a pořiďte si dýhované dveře

vyšlo 19.10.2018

Trendem současné doby je přirozenost a návrat k přírodě, který díky našemu novému povrchu dveří a zárubní zažijete všemi smysly. Kartáčovaná dýha FORTE totiž představuje 100 % přírodní materiál.

 
Exkluzivní design a maximální odolnost? To jsou bezfalcové bezpečnostní dveře NEXT

Exkluzivní design a maximální odolnost? To jsou bezfalcové bezpečnostní dveře NEXT

vyšlo 10.10.2018

Zcela novou generaci bezpečnostních vchodových dveří do bytů i domů představují dveře NEXT SD104 ve skryté zárubni. Jejich křídlo se zárubní lícuje, tudíž není na pohled vidět žádné výrazné vyčnívání. Svými parametry patří k absolutní špičce v oboru. Díky svému jedinečnému bezfalcovému řešení nabízejí bezpočet netradičních designových variant.

 
„Částečné řešení neexistuje, zloděje odradí jen certifikované bezpečnostní dveře,“ radí odborník

„Částečné řešení neexistuje, zloděje odradí jen certifikované bezpečnostní dveře,“ radí odborník

vyšlo 17.9.2018

Dveře jsou vstupní branou do Vašeho domova i soukromí, Jenže aby nás spolehlivě ochránily před zloději, měly by být skutečně bezpečné. Podle čeho takové dveře, které odolají i vynalézavým zlodějů, vybírat? Zeptali jsme se Ivana Pavlíčka, majitele firmy NEXT, která vyrábí bezpečnostní dveře téměř 29 let.

 
Dveře Dorsis - minimalismus i industriál

Dveře Dorsis - minimalismus i industriál

vyšlo 11.9.2018

Současný trend v pojetí prostoru se přiklání jak k minimalismu, tak k industriálu. Kombinací obou stylů lze vytvořit atraktivní a neotřelý interiér. Dveře, na které se specializuje společnost Dorsis, jsou jeho nedílnou součástí. Ať už se jedná o skryté zárubně, bezobložková pouzdra nebo hliníkové dělící příčky, v každém případě jde o pečlivě sestavený produkt, funkční i designový doplněk interiéru.

 
< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >
Isotra stínící technika

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.