Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Nový koncept vchodových dveří od Slovaktualu

Nový koncept vchodových dveří od Slovaktualu

vyšlo 13.10.2021

Hledáte vchodové dveře, které vás dokonale vystihnou? Dveře, které do puntíku naplní vaše představy? Dveře, které nejenže splní náročné požadavky na bezpečnost, odolnost a dlouhou životnost, ale které zároveň dokážou uchvátit reprezentativním vzhledem?

 
Moderní zastínění oken – římské rolety vs. rolety den a noc

Moderní zastínění oken – římské rolety vs. rolety den a noc

vyšlo 12.10.2021

Pokud právě vybíráte vhodné zastínění oken a váháte, zda si pořídit rolety, žaluzie či jiný typ stínění, máme pro vás pár tipů a aktuálních trendů. Např. římské rolety, které jsou již na trhu delší dobu, nebo rolety den a noc – oblíbená novinka posledních let.

 
Hravý dětský pokoj, hygge pracovna, ložnice, minimalistický obývák...  Zvolte to správné stínění a dodejte svému interiéru šmrnc!

Hravý dětský pokoj, hygge pracovna, ložnice, minimalistický obývák... Zvolte to správné stínění a dodejte svému interiéru šmrnc!

vyšlo 10.10.2021

Interiérové stínění může mít 1000+1 podob! Kromě nezastupitelné funkce, kdy chrání místnost před zraky zvenčí i slunečními paprsky, je zároveň důležitým doplňkem, který formuje celkovou atmosféru prostoru. Díky různým typům materiálů i designu proměníte místnosti jednoduše a efektně přesně podle vašeho vkusu!

 
Trendy v barvách stínící techniky

Trendy v barvách stínící techniky

vyšlo 31.8.2021

Stejně jako v jiných oblastech bydlení, i v interiérovém zastínění najdeme barvy a materiály, které jsou trendy a in. Stálicí je bílá barva a asi nikoho nepřekvapí, že do popředí se dostává také šedá. Jaké další barvy najdeme na žaluziích a roletách, a jak je vhodně kombinovat s dalšími prvky interiéru, výmalbou a nábytkem?

 
Skryté zárubně a dveře DORSIS  - jak vybrat ty správné?

Skryté zárubně a dveře DORSIS - jak vybrat ty správné?

vyšlo 31.8.2021

Už několik let vládne modernímu bydlení trend směřující k minimalismu. Estetická čistota a elegance už není doménou pouze exkluzívních projektů a stále častěji se uplatňuje i v běžných novostavbách a rekonstrukcích. Důkazem toho jsou stále běžnější instalace dveří se skrytými zárubněmi Dorsis.

 
Stop nezvaným návštěvám - získejte přehled díky bezpečnostnímu videotelefonu

Stop nezvaným návštěvám - získejte přehled díky bezpečnostnímu videotelefonu

vyšlo 20.7.2021

Pokud chcete kvalitně zabezpečit váš dům či byt a tím ochránit sebe a svou rodinu, spolehněte se i na jiné pomocníky, než jen bezpečnostní zámky nebo alarmy. Skvělým pomocníkem a ochráncem může být i dveřní videotelefon, který vám pomůže z bezpečí domova poznat, kdo k vám jde nebo kdo se kolem vašeho vchodu potuloval. Jak takové videotelefony fungují a na co se při jejich koupi zaměřit?

 
Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

Dokonalá souhra hliníkové pergoly ARTOSI a screenové rolety ALFA-ZIP

vyšlo 22.6.2021

Hliníková pergola ARTOSI a screenová roleta ALFA-ZIP, to je dokonalé souznění moderního designu a praktičnosti. Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI i látková roleta ALFA-ZIP jsou ryze českými výrobky přicházející přímo z vývojového oddělení společnosti ISOTRA.

 
Je lepší drátový nebo bezdrátový zabezpečovací systém?

Je lepší drátový nebo bezdrátový zabezpečovací systém?

vyšlo 11.6.2021

Při zabezpečení bytů, domů, kanceláří, obchodů, továren i jiných objektů se lidé často obracejí na bezpečnostní agentury s otázkou, zda je lepší využít drátový nebo bezdrátový zabezpečovací systém.

 
Katys – truhlářské práce od oken až po kuchyňskou linku

Katys – truhlářské práce od oken až po kuchyňskou linku

vyšlo 25.5.2021

Při stavbě nebo rekonstrukci rodinného domu se bez truhlářských prací většinou neobejdete. Zvláště, pokud byste rádi měli nábytek a kuchyňskou linku na míru, toužíte po dřevěných eurooknech a dveřích nebo chcete na zahradě dřevěnou pergolu.

 
Z jakého materiálu vybrat plot?

Z jakého materiálu vybrat plot?

vyšlo 7.5.2021

Pokud se chystáte oplotit svůj dům či pozemek, zřejmě stojíte před nelehkým rozhodnutím, jaký materiál zvolit. U rozhodování by rozhodně neměla hrát prim pouze cena, ale i další důležité faktory.

 
Plotovky z recyklovaného plastu jsou bezúdržbové a ekologické

Plotovky z recyklovaného plastu jsou bezúdržbové a ekologické

vyšlo 1.5.2021

Jaro je ideálním časem pro práci na zahradě a kolem domu. Lidé se pouštějí do úprav, rekonstrukcí i nových staveb, např. plotů. Materiálem, který se v posledních letech těší stále větší oblibě, je plastový materiál Traplast™. Jaké jsou jeho výhody, nároky na údržbu a montáž?

 
7 největších výhod venkovních žaluzií

7 největších výhod venkovních žaluzií

vyšlo 30.4.2021

Venkovní žaluzie, stejně jako další stínicí systémy, se postupně vyvíjejí k dokonalosti jak designově, tak hlavně svými vlastnostmi a funkčností. Zde je 7 jejich největších výhod. Přečtěte si, jaké to jsou a že pořízení venkovních žaluzií se opravdu vyplatí.

 
Stínění 21. století: Jaké jsou trendy roku 2021?

Stínění 21. století: Jaké jsou trendy roku 2021?

vyšlo 20.4.2021

Pokrok nelze zastavit, proto i v oblasti stínění přicházejí stále nové technologie a trendy. Hitem zahrad jsou letos bioklimatické hliníkové pergoly se screenovými látkovými roletami, dlouhodobě oblíbené jsou také exteriérové žaluzie. A důraz se v této oblasti bydlení klade rovněž na individualitu, která s sebou přináší i různá atypická řešení...

 
Proč jsou rolety Den a noc tak oblíbené?

Proč jsou rolety Den a noc tak oblíbené?

vyšlo 14.4.2021

Látkové rolety Den a noc jsou v poslední době velkým hitem v oblasti stínění a mnozí jim dávají přednost před žaluziemi nebo klasickými roletami. Jak rolety označované jako Den a noc vypadají a jaké jsou jejich hlavní výhody?

 
Kyvné dveře tzv. lítačky – specialita v nabídce firmy MONTKOV, spol. s r.o.

Kyvné dveře tzv. lítačky – specialita v nabídce firmy MONTKOV, spol. s r.o.

vyšlo 12.4.2021

Kyvné dveře, někdy též „lítačky“ jsou stálicí v nabídce firmy a průběžně se vyrábí pro zákazníky, kteří chtějí využít, jak v obytných objektech, tak i v provozních objektech (skladovací objekty, restaurace, jídelny, sportovní zařízení apod.) možnosti otevírání dveří v obou směrech průchodu.

 
Dokonalé střešní okno pro nízkoenergetické stavby

Dokonalé střešní okno pro nízkoenergetické stavby

vyšlo 1.4.2021

Nízkoenergetické stavby se stávají stále oblíbenějšími. Přemýšlení o energetické bilanci není jenom módním výstřelkem, který se rychle mění, ale představuje rozvážnost a odpovědnost v plánování vlastní budoucnosti.

 
Rozdělte vkusně interiér za pomoci japonských stěn!

Rozdělte vkusně interiér za pomoci japonských stěn!

vyšlo 30.3.2021

Příliš rozlehlá místnost, nová životní situace nebo doplnění interiéru o nový dekorační prvek, který pozvedne design na vyšší úroveň... To všechno jsou důvody, proč rozdělit místnost. Způsobů, jakým to lze realizovat, je celá řada. Mezi nejnovější trendy patří japonské stěny, které jsou bezpečné, vzdušné, propouštějí světlo, a navíc nabízejí pestrou škálu dekorů pro estetické vyladění domova...

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Isotra Žaluzie

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.