Porfix - jarní akce 2024

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Jak vybrat dveře do interiéru, které budou nadčasové

Jak vybrat dveře do interiéru, které budou nadčasové

vyšlo 21.7.2023

Interiérové dveře nejsou v bytě jen pro oddělení místností, ale plní i funkci designovou. Poradíme vám, jak vybrat takové, které se budou do interiéru hodit, doladí celkovou atmosféru a budou bezchybně fungovat.

 
Jak zabezpečit domácnost? Detektory kouře či bezpečnostní alarmy by měl mít každý

Jak zabezpečit domácnost? Detektory kouře či bezpečnostní alarmy by měl mít každý

vyšlo 9.7.2023

Pokud je řeč o zabezpečení domácnosti, nelze se bavit pouze o běžných bezpečnostních zámcích nebo čtyřnohých hlídačích nahánějících hrůzu kolemjdoucím osobám. K ochraně vašeho majetku lze využít mnoha rafinovaných a praktických detektorů, senzorů i alarmů, díky nimž budete mít vždy přehled o tom, co se doma děje. Chránit se můžete nejen proti případným zlodějům a nežádoucím osobám, ale také proti úniku kouře, plynu či vody.

 
Designové skryté systémy od firmy Battente.cz

Designové skryté systémy od firmy Battente.cz

vyšlo 21.6.2023

Stavebnictví je odvětví, které se neustále vyvíjí a přináší nové a lepší způsoby, jak vylepšit estetiku a funkčnost budov. Jednou z nejnovějších inovací v oblasti stavebnictví jsou designové skryté systémy od renomované společnosti Battente.cz. Tyto systémy přinášejí řadu výhod a zcela mění způsob, jakým vnímáme a využíváme dveře a jejich příslušenství.

 
Kde hledat kvalitní firmy a řemeslníky?

Kde hledat kvalitní firmy a řemeslníky?

vyšlo 20.6.2023

Problém s nedostatkem řemeslníků a firem na které se může zákazník spolehnout trvá mnoho let. Každý, kdo vyžaduje jakoukoliv službu si přeje aby s ním dodavatel komunikoval příjemně, uměl mu poradit, aby platební podmínky byly jasné a nezamlžené. Pokud dodavatel poskytuje určité práce, tak je pro zákazníka důležité, aby technologický postup byl jasný a zákazník věděl jak se bude postupovat a jaký přesně bude výsledek.

 
Nová okna? Roste obliba hliníkových a dřevěných oken.

Nová okna? Roste obliba hliníkových a dřevěných oken.

vyšlo 15.6.2023

Pokud právě vybíráte nová okna a nejste si jisti, jaký materiál zvolit, možná vám pomůže následující článek. Podíváme se blíže na rostoucí oblibu hliníkových a dřevěných oken a důvody, které za ní stojí.

 
Zastřešení a zastínění terasy – jaké máte možnosti?

Zastřešení a zastínění terasy – jaké máte možnosti?

vyšlo 14.6.2023

Zastínění nebo rovnou zastřešení zvyšuje komfort a užitnou hodnotu každé terasy. Vytváří na terase příjemnější klima, chrání ji před slunečními paprsky, případně deštěm a zvyšují pocit soukromí. Jak tedy zastínit nebo zastřešit terasu? A co boční stěny – i ty někdy potřebují clonu.

 
Netradiční zastínění terasy a balkónu aneb ve stínu stylově

Netradiční zastínění terasy a balkónu aneb ve stínu stylově

vyšlo 2.6.2023

Snídaně nebo romantická večeře, četní knížky, posezení s přáteli nebo jen sladké nicnedělání. Balkóny a terasy jsou v létě jedním z nejvyužívanějších míst, kde si lze užít trochu klidu a pohody. K dokonalosti nechybí jen dobrý vychlazený drink, ale také pořádný stín. Klasické pergoly a slunečníky jsou sice praktické, ale nebudete se pod nimi cítit tak dobře, jako třeba pod stylovým baldachýnem. Jak netradičně zastínit balkon či terasu, abyste měli dostatek stínu a zároveň něco, na co se hezky kouká?

 
Údržba a čištění plastových oken – jak pečovat o plastová okna, aby byla co nejdéle v dobrém stavu

Údržba a čištění plastových oken – jak pečovat o plastová okna, aby byla co nejdéle v dobrém stavu

vyšlo 1.6.2023

Pravidelná péče o plastová okna je zásadní, pokud chcete, aby vám okna co nejlépe sloužila, šla dobře otevírat a i dobře vypadala. Jak tedy udržet plastová okna v co nejlepším stavu co nejdéle? Poradíme vám, jak okna správně čistit, jak je mazat a na co dalšího byste neměli zapomenout.

 
Jak správně namontovat plastová okna?

Jak správně namontovat plastová okna?

vyšlo 23.5.2023

Vzhledem k široké nabídce kvalitních oken v internetových obchodech za velmi příznivé ceny se řada zákazníků pouští do montáže oken svépomoci. S následujícím návodem, radami a tipy se nemusíte montáže plastových oken obávat.

 
Rolety pro střešní okna

Rolety pro střešní okna

vyšlo 17.5.2023

Střešní okna jsou běžnou součástí podkrovních prostor a vítaným zdrojem světla. Je ovšem třeba myslet i na jejich zastínění, zvláště pokud se jedná o okna v ložnici, v dětském pokoji nebo obývacím pokoji, kde chcete sledovat televizi.

 
Rolety - znáte je všechny?

Rolety - znáte je všechny?

vyšlo 12.5.2023

Rolety oproti žaluziím tvoří jednotnou stínící plochu a při jejich zatažení můžeme dosáhnout plného zatemnění, nedají se tedy naklápět. Májí však řadu jiných vlastností. Rolety mohou být hliníkové venkovní, exteriérové screenové se speciální látkou určenou do venkovního prostředí, vnitřní látkové nebo střešní. Pojďme si nyní přiblížit ty venkovní.

 
Kotec pro psa jako jeho útočiště

Kotec pro psa jako jeho útočiště

vyšlo 27.4.2023

Doma je vašemu chlupáčovi dobře. Když ho ale pustíte ven, psina v jeho očích končí a cítí se jako ve “vyhnanství”? To se musí změnit. Navzdory pochybám některých chovatelů je dobré vědět, že venkovní psí kotce mohou opravdu dobře sloužit oběma stranám a rozhodně to není krok proti “humánnosti”. Proč byste měli promyslet koupi kotce pro psa a jak vybrat?

 
Fotozáclony  - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

Fotozáclony - nekonečné možnosti, jak oživit interiér

vyšlo 26.4.2023

Pokud přemýšlíte nad tím, čím byste ozvláštnili interiér tak, abyste šli ruku v ruce s nejmodernějšími trendy, pak zbystřete. Jestliže už vás nebaví klasické krajkové záclony, či žaluzie, které má doma každý, pak zkuste fotozáclony. Jedná se o novinku, která rozjasní váš interiér a navíc může díky nepřebernému množství motivů přinést do vašeho bytu kus přírody, exotiky nebo čehokoliv, co máte rádi.

 
Ocelové zárubně s pevnými světlíky - světlo do staveb zdarma

Ocelové zárubně s pevnými světlíky - světlo do staveb zdarma

vyšlo 24.4.2023

Tradiční výrobce ocelových zárubní firma MONTKOV reaguje na zvýšenou poptávku po ocelových zárubních, jejichž součástí jsou pevně prosklené výplně. V poslední letech jsou do interiérů obytných objektů, kancelářských prostor i výrobních objektů ve větší míře požadovány prosklené výplně, které zajistí prostup světla dovnitř těchto objektů.

 
Získat víc prostoru? S prodloužením lodžie to zvládnete bez starostí

Získat víc prostoru? S prodloužením lodžie to zvládnete bez starostí

vyšlo 24.4.2023

Někdy stačí jen pár centimetrů a vznikne opravdu velký rozdíl. Alespoň o prodloužení balkonů a lodžií to platí 100%. S jeho pomocí totiž rozšíříte plochu tohoto prostoru i o víc než polovinu.

 
Venkovní žaluzie - komplexní, flexibilní a efektivní

Venkovní žaluzie - komplexní, flexibilní a efektivní

vyšlo 4.4.2023

Exteriérové, venkovní, nebo chcete-li předokenní žaluzie už dávno překonaly jakékoli interiérové stínění do oken. A to především díky účinnější ochraně před slunečním zářením a hlukem, úspoře energie na vytápění i klimatizaci, zvýší také zabezpečení domácnosti a ochrání vaše soukromí.

 
Jaro volá po odzimování venkovních rolet

Jaro volá po odzimování venkovních rolet

vyšlo 23.3.2023

Slunce vystrkuje své první jarní růžky a to znamená jediné: pro majitele venkovních rolet nadchází čas odzimování a přípravy na novou sezónu.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Isotra Artosi

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

NEVIDITELNÝ OBRUBNÍK

Neviditelný plastový obrubník je vhodný k zamezení prorůstání trávy nežádoucím směrem. Velmi odolný plast, který vydrží i opakovaný přejezd travní sekačkou.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.