7points - rozšíření balkonu

Reklama

Okna, dveře

Vyhledávání článků
Vyřešte nedostatek světla pomocí světlíku

Vyřešte nedostatek světla pomocí světlíku

vyšlo 30.1.2013

Řada rodinných domů i veřejných budov bojuje s problémem, kterým je nedostatek denního světla v interiéru. Ten se dá u domů s plochou střechou nebo se střechou s mírným sklonem vyřešit pomocí světlíku. Tímto způsobem můžeme zvýšit komfort bydlení v jinak tmavých místnostech, což oceníme nejen během pošmourných zimních měsíců.

 
Jak vybírat dveřní zárubně?

Jak vybírat dveřní zárubně?

vyšlo 28.1.2013

Řada lidí se při výběru dveří zajímá pouze o vzhled a materiál, z něhož jsou vyrobena dveřní křídla. Ale co takové zárubně? Těm věnuje pozornost jen málokdo. Přitom jsou nejen výrazným designovým prvkem, ale také nosnou oporou dveří a kvalitní izolační bariérou. Na co je tedy dobré se zaměřit při jejich výběru a jaký typ zárubní vybrat? Poradíme vám.

 
Výhody a nevýhody plastových vstupních dveří

Výhody a nevýhody plastových vstupních dveří

vyšlo 25.1.2013

„Nechal jsem se zlákat a koupil plastové dveře. Po první zimě se zkroutily a nejdou zavírat.“ Podobných historek uslyšíte při výběru vchodových dveřích víc než dost. Ale kdy se vlastně odehrály? A nebyly to dveře za pár tisíc z hypermarketu?

 
Jak vybírat bezpečnostní dveře?

Jak vybírat bezpečnostní dveře?

vyšlo 17.1.2013

Abychom výrazně snížili riziko nezvaných návštěv, měli bychom investovat do kvalitních bezpečnostních dveří. Dokážou ochránit naši domácnost i kancelář před vloupáním a takřka nedají zlodějům šanci. Pokud tedy nechcete přijít o svůj majetek, opatřete si bezpečnostní dveře dříve, než bude pozdě.

 
Noano group s.r.o. - okna, dveře a zimní zahrady od specialisty

Noano group s.r.o. - okna, dveře a zimní zahrady od specialisty

vyšlo 11.1.2013

Naše firma působící v Klecanech od roku 2005 se kromě dodávky a montáže oken a dveří zabývá také stavbami zimních zahrad, výrobou a montáží sítí proti hmyzu, montážemi žaluzií, roletek, japonských stěn, vnitřních a vnějších parapetů a řadou dalších příslušenství okolo rodinných a panelových domů, průmyslových objektů, škol a školek.

 
Nechte si postavit zimní zahradu, společnost NOANO s. r. o. ví, jak na to

Nechte si postavit zimní zahradu, společnost NOANO s. r. o. ví, jak na to

vyšlo 5.1.2013

Česká společnost NOANO group s. r. o, úspěšně působí v Klecanech již od roku 2005. Noano group je držitelem certifikátu ISO 9001. V letošním roce byl zaznamenán výrazný nárůst poptávek zimních zahrad, které jsou klenotem mnoha rodinných domů, ale i bytů. Mnoho lidí si uvědomuje, že celoroční využívání těchto zahrad je vhodné nejen k pěstování exotických rostlin, které si jinak nemůžeme dovolit.

 
Jak opravit interiérové dveře?

Jak opravit interiérové dveře?

vyšlo 27.12.2012

Dveře jsou jedním z nejnamáhanějších prvků v interiéru, každý den je mnohokrát otevřeme a zavřeme, a přestože máme doma třeba velmi kvalitní kusy, mnohdy se neubráníme jejich poškození. Stačí jen malá nešikovnost a jejich původní vzhled je ten tam. Nemusíme ale hned kupovat dveře nové, můžeme zkusit nejdříve opravit ty staré. Není to zas tak složité.

 
Venkovní žaluzie zajistí stínění, ochranu i tepelnou izolaci

Venkovní žaluzie zajistí stínění, ochranu i tepelnou izolaci

vyšlo 26.11.2012

Kdo hledá skutečně efektivní protisluneční ochranu pro svůj dům, měl by zvolit venkovní žaluzie, které jsou neodmyslitelným doplňkem každé moderní stavby. Jsou nejen elegantním, ale také funkčním prvkem, který umožňuje plynulou regulaci přirozeného osvětlení, zachycuje přímé sluneční záření a poskytuje kontrolu nad tepelnými zisky v místnosti.

 
Plastová okna zajistí čerstvý vzduch po celý rok

Plastová okna zajistí čerstvý vzduch po celý rok

vyšlo 5.11.2012

Aby bylo naše bydlení příjemné, musí v obytných prostorách docházet k optimální cirkulaci čerstvého vzduchu. Ten je důležité dýchat po celý rok, delší pobyt v nevětrané místnosti může vést k chronickým zdravotním potížím. Pomoci s větráním mohou správně zvolená plastová okna, která využívají nejmodernějších technologií a zajišťují tak dobrou cirkulaci vzduchu.

 
Je libo netradiční plot nebo lavičku? Zkuste gabiony

Je libo netradiční plot nebo lavičku? Zkuste gabiony

vyšlo 1.11.2012

Možná jste se na mnohých zahradách setkali s drátěno-kamennými stěnami, opěrnými zídkami, nebo dokonce lavičkami. Jde o gabiony, jejichž konstrukce je známá již stovky let, ale teprve v posledních letech zažívají svůj velký návrat. Tyto přírodní kameny uložené v drátěných koších nápaditě využijete i na vaší zahradě.

 
Sklo v kuchyni lze použít i na pracovní desku

Sklo v kuchyni lze použít i na pracovní desku

vyšlo 23.10.2012

Sklo je v kuchyni využíváno odjakživa a možnosti jeho využití se stále rozšiřují. Do popředí zájmu se dostává nová generace skel, které vynikají dokonalými funkčními i designovými vlastnostmi. Pro zdokonalení vzhledu vaší kuchyně můžete využít třeba grafosklo, dekorační či lakované sklo, nebo sklo ochranné.

 
Ideální rodinný domek pro milovníky velkých prosklených prostor

Ideální rodinný domek pro milovníky velkých prosklených prostor

vyšlo 21.10.2012

V malé vesnici na Vysočině nedaleko Jihlavy vyrostl před pár lety útulný rodinný dům, jehož kouzlo spočívá především v nenásilném zasazení konceptu domku do exteriéru, ve velkých prosklených plochách obvodových zdí, v otevřených prostorech, ve využití kvalitních přírodních materiálů s přiznáním jejich přirozených vlastností a barev či v kombinaci nového se starým až starožitným, a to vše se zachováním čisté elegance, decentnosti a vzdušnosti.

 
Ocelové zárubně – konstrukční novinky od firmy MONTKOV, spol. s r.o.

Ocelové zárubně – konstrukční novinky od firmy MONTKOV, spol. s r.o.

vyšlo 30.9.2012

V posledních letech se do interiérů obytných objektů i kancelářských prostor dostávají ve stále větší míře dveře v provedení bez polodrážky. Tyto dveře působí v místnosti nevšedním dojmem, mají ale svá specifika. V tomto příspěvku však bude pozornost obrácena jiným směrem, a to na zajištění podmínek, aby při používání dveří nedošlo k poškození zárubně vlivem vlastního zavírání dveří.

 
Pět klíčových faktorů pro vaše správné rozhodování při výběru bezpečnostních dveří

Pět klíčových faktorů pro vaše správné rozhodování při výběru bezpečnostních dveří

vyšlo 18.9.2012

Dveře SHERLOCK jsou do projektu BEZPEČNÁ ZEMĚ zařazeny exklusivně jako první bezpečnostní dveře plnící všechna kritéria! Poslání našich výrobků „ODOLAT A CHRÁNIT“ a naše odpovědnost za jeho bezchybné naplnění je o to silnější.

 
SHERLOCK bezpečnostní dveře a nový směr s projektem BEZPEČNÁ ZEMĚ

SHERLOCK bezpečnostní dveře a nový směr s projektem BEZPEČNÁ ZEMĚ

vyšlo 5.9.2012

Situace na trhu s bezpečnostními produkty v České Republice je velmi nepřehledná, což není způsobeno velikostí trhu jako takového, ale především obrovským nárůstem počtu firem, které produkty z tohoto oboru nabízejí. Velmi často přitom nejde o firmy specializované na zabezpečování, ale o firmy, které těmito produkty jen rozšiřují svou nabídku různého zboží a de-facto tak pouze, díky rostoucí poptávce, využívají obchodní příležitosti.

 
Oknoplastik.cz – dřevěná, hliníková a plastová okna i dveře levně

Oknoplastik.cz – dřevěná, hliníková a plastová okna i dveře levně

vyšlo 3.9.2012

Sháníte do svého bytu, domu či chalupy nová okna nebo dveře? Náš e-shop Oknoplastik.cz si Vás pak dovoluje oslovit s nabídkou. Již více než deset let vyrábíme a prodáváme hliníková, dřevěná a plastová okna a vchodové dveře, zaručujeme Vám tedy dlouholeté zkušenosti. Za tu dobu jsme si navíc udělali celou řadu spokojených zákazníků, pokud se tedy chcete stát také jedním z nich, prohlédněte si náš katalog nových oken a dveří a jednoduše objednejte.

 
Efektivní izolace s produkty MINIROL

Efektivní izolace s produkty MINIROL

vyšlo 31.8.2012

Existuje celá řada systémů pro úsporu tepla a zlepšení funkčnosti Vašeho domu. Jak ale vybrat ty správné? Nejvíce tepla uniká stavebními otvory, ať to jsou okna, dveře či garáž. Dalším problémem je, že v létě slunce přehřívá náš interiér a v zimě zase zápasíme s opačným problémem, kdy mráz proniká do našeho domova.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >
Isotra stínící technika

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Plastová okna, hliníková okna Stavona

STAVONA nabízí také řadu doplňků - rolety, žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu - a vše spojené s výměnou oken - dopravu, demontáž, montáž i zednické práce.

PAVON - ROLETY, ŽALUZIE, STÍNÍCÍ TECHNIKA

Tradiční rolety na okna české výroby. V nabídce rolety den a noc, japonské stěny a další stínění. Hledáte vysokou kvalitu za rozumnou cenu? Obraťte se na nás.

Systra - žaluzie, rolety, markýzy

Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.